Mikor születtél?

Ismerd meg sorsod!

Jellemedet és életed alakulását sorsszámod határozza meg. Megmutatja, miként aknázhatod ki adottságaidat, képességeidet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sorsszámodat születésed időpontja határozza meg. Megváltoztathatatlan, így azt az utat mutatja meg, amit be kell járnod.

A legtöbbet akkor hozhatod ki életedből, ha a sorsszámod által képviselt minőségekkel összhangban cselekszel a mindennapok során - munkádban és kapcsolataidban egyaránt.

Így számold ki sorsszámodat!

Add össze születésed dátumának összes számjegyét. Ha például valaki 1984. június 16-án született, a dátum számjegyekkel leírva 1984. 06. 16. lesz. Ha a számjegyeket összeadjuk: 1 + 9 + 8 + 4 + 6 + 1 + 6 = 35-öt kapunk. Ennek számjegyeit összeadva: 3 + 5 = 8 lesz a végeredmény. Ez esetben a sorsszám a 8-as.

1-es sorsszám

Egész életedben versenytársak vesznek körül, és bárhol jársz is, hatással vagy környezetedre. Határozottságod és úttörő szellemed nem engedi, hogy bárki is megakadályozzon magasra törő céljaid elérésében. Eredeti elgondolásaiddal gyakran megelőzöd korod. Sorsod, hogy kifejezd és megvalósítsd törekvéseidet és önmagad. Ügyelned kell azonban arra, hogy semmilyen körülmények között ne szoríts háttérbe másokat.

2-es sorsszám

Megnyilvánulásaidat az együttműködésre és az alkalmazkodásra való készség hatja át, ami által boldoggá teheted a körülötted lévőket. Rendeltetésed is éppen ez. Szívesebben tevékenykedsz a színfalak mögött, ha csak lehet, másokra hagyod a döntések meghozatalát. Ha azonban komoly dolgokról van szó, esetleg a számodra fontos emberek öröme forog kockán, minden erőddel azon vagy, hogy segíts nekik.

3-as sorsszám

Kommunikációra születtél, lételemed, hogy valamilyen kreatív módon fejezhesd ki magad. Vágysz a kalandra, így nem csoda, hogy életutad számos szerelmet, sok utazást ígér. Ha éppen nem adódik komolyabb kihívás, előbb-utóbb találsz magadnak valamit, amiért vagy ami ellen harcolhatsz. Mindezt jól is teszed, fontos, hogy ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem az életben. Sorsod által diktált feladatod, hogy a világ minél több szeletét megismerd.

4-es sorsszám

Gyakorlatiasságod és erős akaratod révén szinte bármilyen célt elérhetsz. A környezetedben lévők ambiciózus, ügyes és megbízható embernek tartanak. Sorsod, hogy minél inkább kifejleszd magadban a határozottságot és a vállalkozó szellemet, hiszen életed során egymást követik az olyan események, melyek rákényszerítenek az önállóságra. Arra azonban ügyelned kell, hogy ne ragaszkodj túl mereven elképzeléseidhez.

5-ös sorsszám

Született utazó vagy, aki szeretne mindent megélni - legalább egyszer. Az égiek kiváló kommunikációs képességgel áldottak meg, szellemességeddel rendre elbűvölöd környezeted. Mivel lételemed az állandó információáramlás, idővel szerteágazó ismeretekre teszel szert. Sokoldalúságodat nemritkán mások szolgálatába állítod. Mivel azonban sorsod az, hogy egyedül küzdj meg a feladatokkal, vigyáznod kell, hogy a szolgálat ne váljon önfeláldozássá.

6-os sorsszám

Arra születtél, hogy másokat védelmezz. Gondoskodsz a környezetedben élők jó közérzetéről, ha pedig teheted, akár idegeneknek is segítesz a rendelkezésedre álló eszközökkel - sokszor már a puszta jelenléted is gyógyító hatással van rájuk. Ám mások szolgálata közben kiapadhatnak energiatartalékaid. Tartsd szem előtt a saját érdekeidet is - ily módon megelőzheted, hogy segítőkészséged sértettségbe forduljon át.

7-es sorsszám

Szinte természetfölötti érzékkel látsz bele mások gondolataiba és érzéseibe. A zene, a művészet és az okkultizmus fontosabb szerepet tölt be életedben, mint mások gondolnák. Életed során sok gyógyítóval találkozol, sőt - nemritkán anélkül, hogy tudatában lennél -, magad is képes vagy gyógyítani, főként lelki, de akár testi szinten is. Tölts kevesebb időt álmodozással, intuíciódat pedig rendeltetésednek megfelelően kamatoztasd: gyógyíts!

8-as sorsszám

A pozíció, a hírnév és a siker egyaránt fontos szerepet játszik életedben. Teljesítménycentrikusságodból adódóan emberi kapcsolataid esetenként háttérbe szorulhatnak. Életutadat a kemény munka, illetve az anyagi javakkal kapcsolatos célok kitűzése és elérése határozza meg. Kitartásod eredményeképp eléred pályád csúcsát. Ne hagyd, hogy félrevezessen a tévhit, miszerint mindenkit ugyanazok a célok vezérelnek, neked más a sorsod!

9-es sorsszám

Akinek segítségre vagy tanácsra van szüksége, bizton számíthat rád. Készen állsz arra, hogy harcba szállj bárki ügyéért, hiszen sorsod a küzdelem. Képtelen vagy elviselni az igazságtalanságot, ezért egész életedben mások érdekeiért küzdesz, akár egyéni, akár globális szinten. Grandiózus terveket szősz, ám nem mindig valósítod meg azokat. Ne tégy könnyelmű ígéreteket, így nem kell az utolsó pillanatban kibúvókat keresned.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük