Mi a családneved? Elárulja, milyen is vagy valójában!

Örökségszámod megmutatja, milyen vagy lelked mélyén, és arról is mesél, milyennek látnak mások.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Örökségszámod kiszámításához kizárólag családneved vedd alapul. Ha férjezett vagy, akkor is csak a saját, leánykori - vagyis a házasságod előtti - vezetéknevedre lesz szükséged. A végeredményként kapott több számjegyű számból mindig egyjegyű, 1-től 9-ig terjedő alapszámot kell képezned.

Táblázatunk segítségével könnyen kiszámíthatod a betűk számértékét. A hosszú magánhangzókat rövid magánhangzóként számold ki. A tao szerint a 9-es mennyei szám, ezért nem szerepel az átszámítási táblázatban.

A B C D E F G
1 2 3 4 5 8 3
H I J K L M N
5 1 1 2 3 4 5
O Ö P Q R S T
7 O+E 8 1 2 3 4
U Ü V W X Y Z
6 U+E 6 6 6 1 7

Az örökségszám kiszámítása a vezetéknévből

Az örökségszám lehetőséget nyújt, hogy megismerd veled született lehetőségeidet, hajlamaidat. Iránymutatást kapsz döntéseidhez, és ahhoz is, hogy a jövőben a különféle helyzetekben miként viselkedj.

Az örökségszám kiszámítása a családnév, illetve a leánykori - férfiak esetében a "legénykori" - vezetéknév betűi alapján történik úgy, hogy a betűk számértékeit össze kell adnod. Helyettesítsd a vezetéknév betűit számokkal, add össze, egészen addig, míg egyszámjegyű nem lesz.

Ha például a neved Valczó Ágnes, a következő módon kapod meg az örökségszámodat:

V A L C Z Ó Á G N E S
6 + 1 + 3 + 3 + 7 + 7 = 27, 2 + 7 = 9

Valczó Ágnes örökségszáma tehát 9.

1 mint örökségszám

Hihetetlenül vágysz a sikerre, elismerésre, hírnévre és a dicsőségre. Számodra nagyon fontos az anyagi biztonság, és a megfelelő tartalékok felhalmozása. Gyakran vagy követelőző, hogy minél hamarabb megszerezd, amire vágysz. Rengeteg pozitív tulajdonságod, mint például a nagy akaraterő, kitartás, egészséges önbizalom, vállalkozó szellem, merészség és hidegvérűség, mind-mind téged szolgálnak a siker felé vezető úton. Légy azonban óvatos, tartsd féken pimaszságodat, és ne légy erőszakos!

Főbb jellemvonásaid: aktív, célratörő, részvétlen, vezető, újító.

2 mint örökségszám

Sokan szeretnek, még ha nem is feltétlenül tudsz róla. Kifejezetten nyitott, barátságos típus vagy, és mint ilyet, a külvilág sokszor illet a "jóságos" jelzővel. Szeretnél harmóniában élni a környezeteddel, éppen ezért kiválóan használod érzéked az egyensúly megteremtéséhez. Tapintatosságod és gyengédséged lenyűgözi az embereket, vidámságodat pedig sokan irigylik. Bár elismernek és szeretnek, mégis - talán pontosan jószívűséged az oka - gyakran kihasználnak, és szeretnének az alávetett pozícióban tudni.

Főbb jellemvonásaid: passzív, érzékeny, gyenge, együttérző.

3 mint örökségszám

Talpraesett és rendkívül ügyes vagy. Sokan mondják rólad, hogy még a jég hátán is megélsz. Találékonyságodnak és alkotó szellemednek köszönhetően jól boldogulsz a szakmai életben, gyorsan érsz el sikereket a munkádban. Kiegyensúlyozottságodnak, komoly fellépésednek köszönhetően sokan tisztelnek, és adnak a szavadra. Hamar tanulsz, és könnyen megbocsátasz, éppen ezért igen csekély az ellenségeid száma.

Főbb jellemvonásaid: művészi, vidám, könnyen érsz el sikereket.

4 mint örökségszám

A munkaadók kedvence vagy. Elképesztő a munkabírásod, szereted a munkádat, kitartásod és szorgalmad pedig lenyűgöző. Magasfokú érzéked van a rend, a tervezés és a világos beszéd iránt. Azonban érdemes változtatnod beszűkült látókörödön - mert bármilyen meglepő -, gyakran ugyanis pontosan ez akadályoz a fejlődésben és a komoly sikerek elérésében. Próbáld elképzelni az egészen távoli - akár öt, tíz év múlva bekövetkező - jövőt, engedd el magad, és tegyél meg mindent távoli céljaid elérésének érdekében.

Főbb jellemvonásaid: nehézkes, fantáziátlan, szorgalmas.

5 mint örökségszám

Ugyan sokaknak imponál bátorságod, hősiességed, azonban gyakran ártasz magadnak meggondolatlan vakmerőségeddel. Szinte lételemed a harc és az ellenállás, azonban meg kell tanulnod mérlegelni, hogy csakugyan szükséges-e egy-egy ügyért akár elvérezned is. Tisztelik és becsülik benned, hogy megbízható vagy, vagyis amit megkezdesz, azt bármi áron végigviszed. Az egyik legfontosabb feladatod megtanulni, hogy komolyan vedd a veszélyhelyzeteket.

Főbb jellemvonásaid: sokoldalú, kalandor, ideges, bizonytalan.

6 mint örökségszám

Humanizmusodnak és végtelen szeretetednek köszönhetően annyi barátod van, mint égen a csillag. Szeretnek az emberek a közeledben lenni, és kiaknázni jóságodat, kedvességedet, együttérzésedet. Hajlamod van a jótékonykodásra, és kifejezetten nagyvonalú vagy. Megérted az embereket, intelligenciádnak és elemző hajlamú szellemednek köszönhetően szép karriert futhatsz be, hacsak nem áldozod fel magad a szeretet oltárán. Kiváló érzéked van az igazság meglátásához.

Főbb jellemvonásaid: egyszerű, nyugodt, házias, anyáskodó.

7 mint örökségszám

Érdeklődésed a természet és a természetfeletti témák iránt nem véletlen. Egészséges kíváncsiságod szinte mindenre kiterjed, ám mégis a nyugtató, elcsendesítő dolgok közelében érzed magad igazán jól. Éppen ezért ajánlott számodra a gyakori meditáció is. Bár néha túlságosan óvatos vagy, kiváló érzékkel ragadod üstökön a kínálkozó szerencsét. Kifejezetten szerencsés, megértő természettel áldott meg a sors, és hibáidat is őszintén beismered.

Főbb jellemvonásaid: misztikus, titokzatos, óvatos.

8 mint örökségszám

Képes vagy engedelmességre szoktatni az embereket, mivel igen erőteljes tekintéllyel rendelkezel. Magától értetődő természetességgel törsz felfelé, hiszen az emberek elfogadják és követik véleményedet. Hatalmas fizikai vagy pszichikai erővel vagy megáldva. Energikusságod erős ellenálló képességeddel támogatod, éppen ezért nagy munkabírású, és rendkívül termékeny vagy a hétköznapokban. Kreativitásod, alkotó szellemed, találékonyságod biztos záloga sikerednek.

Főbb jellemvonásaid: hatalmas anyagi siker vagy kudarc.

9 mint örökségszám

Uralkodói fellépésed, természetes büszkeséged, nemességed, méltóságod mind-mind arról tanúskodnak, hogy kiváló érzéked van a nagyság iránt. Gyors felfogóképességed és éleslátásod akkor működik legjobban, amikor a valóság felé fordulsz. Minden részletre figyelsz, érzed az emberek rezdülését, könnyedén átlátsz a szitán, téged igazán nehéz becsapni. Azonban ha túlzásba viszed a gyanakvást, könnyedén eluralkodhat rajtad az üldözési mánia.

Főbb jellemvonásaid: kiemelkedő szellemi és spirituális eredmények.

Chian Zettnersan mester: A Tao numerológiája

Cikkünk rövid részletet közöl a Bioenergetic kiadásában megjelent A Tao numerológiája című könyvből. Ez a könyv teljes értelmezési rendszer, mely precíz és átfogó eszközt biztosít számodra ahhoz, hogy minden fontosat megtudj magadról.

Születési dátumod és neved elemzése a Lo Shu négyszög segítségével érdekes és sokatmondó képet rajzol fel életutadról. A számok 1-től 9-ig magukban hordozzák a választ valamennyi lényeges kérdésedre. Ha tanulmányozod jelentésüket, megismerheted önmagad, kapcsolataidat, és az is kiderül, milyen feladatok előtt állsz, mire vagy képes, melyek a pozitív és negatív tulajdonságaid, mi az, amit a jövőben elérhetsz.
A Lo Shu négyszög számai és az egészség közötti összefüggés hatalmas ismeretanyaga ebben a könyvben lát először napvilágot. Mindezt a Tao ösvényei szerinti javaslatok, betegeknek szóló ajánlások egészítik ki. Ez a négyszög numerológiai szempontból fantasztikus, az értelmezések világosan követhetőek, a négyszög valósággal egész történeteket mesél el. Nincs az életnek olyan tartománya, amelyre vonatkozóan ne kapnál érdekes tanácsokat belőle.

Ár: 1.700,- Ft
Kiadó: Bioenergetic
A könyvet itt rendelheted meg »

Ezt is szeretjük