Ezt a fotót töltik fel a leggyakrabban az Instagramra: te is feltetted?
Az Instagramon visszavonhatatlanul elterjedtek a klisék.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha használod az Instagramot, biztos, hogy töltöttél már fel fotót valamilyen ételről, a háziállatodról, egy szép naplementéről vagy épp a karácsonyfádról.

Egy kép a pizzámról

Nagyon hamar kialakultak azok a tipikus fényképtémák, amelyek elárasztják a fotófolyamot, és bár ez egyáltalán nem baj, mert tényleg nem lehet megunni őket, fontos, hogy te is kellő öniróniával szemléld a saját képeidet, és olykor tudj magadon - és persze a többieken is - nevetni.

A Satire of Instagram elnevezésű fiók pontosan ezt teszi: ahogyan a nevéből is kiderül, görbe tükröt tart az átlagos felhasználók elé, úgy, hogy nem a legjellemzőbb képeket tölti fel újra, hanem azt veti papírra, hogy minek kellene rajtuk szerepelni, és ezt fényképezi le.

Nem árt egy kis angoltudás, de ha egy kicsit is érted a nyelvet, érdemes végignézegetni a szösszeneteket, mert biztos, hogy magadra, vagy az általad követettekre ismersz bennük, és tényleg nagyon találó feliratokkal találkozhatsz a képek között. Ha kíváncsi vagy, kattints erre a linkre!

Tipikus Instagram-fotók

Ha egészen egyedi is a képgyűjteményed, a legtipikusabb fotók valószínűleg benne vannak. Összegyűjtöttük, mi az, amiket mindenki megosztott már.

Ezt is szeretjük