A férfi, aki minden fotón ott van: hogy csinálja?
Íme, a titok!
Sosem látott sztárképeken, vicces lesifotókon szerepel ugyanaz a srác. Vajon ki ő?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peejet igazi Instagram-sztár: olyan verziókat oszt meg a leghíresebb fotókról, amelyeket valószínűleg még sehol máshol nem láttál. A képeken ugyanis ő is rajta van, éppen grimaszolva öleli Rihannát, vagy szemérmesen nyugtatja a kezét Kim Kardashian hátsóján.

Rihannával a Grammy-gálán
Lazulás J-Lo társaságában

A képek persze csak manipuláció eredményei, de Peejet ebből nem is csinál titkot, célja a saját maga és követői szórakoztatása. A New York-i fiú magát csak a furcsa photoshopos srácként definiálja, ami kétségkívül a lehető legjobb meghatározás a személyére.

A fotók alapján Peejet abszolút kedvencei Rihanna, Kim Karsadhian és Beyoncé, hiszen a legtöbb feltöltött képén velük pózol. A beállítások olykor nagyon viccesek, de még akkor is mosolyt csalnak az arcodra a művei, ha Peejet éppen nem csinál semmi különöset a képen. Kattints ide, és nézd meg te is a profilját, de készülj, hogy feltehetően sokáig elidőzöl majd rajta!

Képek: Instagram.

Tipikus Instagram-fotók

Néhány képtípussal minden egyes instagramozó adatlapján találkozhatsz, köztük a sajátodon is. Összegyűjtöttük, melyek a tipikus fotók.

Ezt is szeretjük