Melyik rajzot választanád a kettő közül? Ha a régebbit, mutatjuk, mit kell tenned

Az Instagram új logója sokaknak nem tetszik.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Instagram nemrégiben megváltoztatta a logóját, de az új dizájn nem aratott osztatlan sikert, sokan túl színesnek és bántónak találják az új ikont. Bár az app továbbra is ugyanúgy működik, és a felület is csak kismértékben módosult, mégis vannak, akik annyira elégedetlenek az újítással, hogy követelik vissza a régi logót.

Mivel nem valószínű, hogy az Instagram visszaállítaná a korábbi változatot, a Tech Times közzétett egy alternatív módszert, amellyel saját kezűleg varázsolhatod vissza a régi rajzocskát a telefonodra. Sajnos a trükk csak iOS rendszerben működik, de nem túl bonyolult, ezért ha Apple-felhasználó vagy, érdemes kipróbálnod.

Először is rögzítsd az Instagramot a kezdőképernyőn, majd látogass el erre a linkre. Kattints a Share gombra vagy a nyílra, majd válaszd az Add to Home Screen lehetőséget. Nevezd át az új ikont, add neki az Instagram nevet, és máris készen vagy. Mostantól ha a régi logóra kattintasz, a telefonod automatikusan átirányít majd az Instagram-alkalmazásra.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

7 tipikus Instagram-fotó

Összegyűjtöttük, melyek azok a tipikus fotók, amiket mindenki - velünk együtt - megosztott már a falán.

Ezt is szeretjük