Döbbenetes extrát kínál egy luxushotel: a titkos szolgáltatás kiveri a biztosítékot
Ismét egy árulkodó jele annak, hogy merre tart a világ. Hogy ez a dolog pozitívum, vagy sem, mindenki döntse el maga.

szalloda
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Képzeld el, hogy éppen álmaid nyaralását töltöd, pontosabban kezded, és már éppen becsekkolnál a hotelbe, amikor a recepciós váratlanul megkérdezi: szeretné, ha itt-tartózkodása idején mi posztolnánk ön helyett az Instagramra? Mindehhez csak meg kell adnod a belépési kódokat.

Mielőtt azt hinnéd, ez biztosan csak valami légből kapott mese, ki kell, hogy ábrándítsunk: a szolgáltatás nagyon is létezik, marketingspecialisták előrejelzései szerint pedig csak idő kérdése, hogy a legtöbb ország átvegye.

Instagram kölcsönbe

- Csak nyugalom, mi majd posztolunk! - ezzel a szlogennel indította útjára legújabb extra szolgáltatását az Ibis nevű svájci luxushotel, ahol úgy járulnak hozzá vendégeik zavartalan kikapcsolódásához, hogy levesznek egy hatalmas terhet a vállukról.

Nevezetesen azt, hogy a turistáknak nem kell kétségbeesetten a várost járniuk, miközben azon stresszelnek, vajon sikerül-e aznap Instagram-kompatibilis fotót készíteni, mert majd mások elintézik helyettük. Egészen pontosan a tíz legnépszerűbb svájci influenszer, akik kizárólag ezért szerződtek az Ibis-szel.

Te rábíznád egy idegenre a mobilod?

- Szolgáltatásunk egyedülálló a világban: kiemelt figyelmet fordítunk vendégeinkre, mindeközben folyamatosan figyelemmel kísérjük az aktuális trendeket, hogy minél innovatívabb eszközökkel könnyíthessük meg mindennapjaikat - Philippe Alanou a szállodalánc sajtóközleményében elismerően nyilatkozott az újdonságról. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ugyanakkor akad itt egy apróság, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. A szolgáltatás igénybevételéhez a vendégeknek meg kell adniuk instagramos felhasználónevüket és jelszavukat, hogy aztán az influenszerek zavartalanul posztolhassanak. De vajon az adatok kiadása után lehetséges még a nyugodt pihenés? 

22 évesnek hazudta magát a nő az Instagramon, így néz ki valójában

Nagyon szórakoztató alkalmazás az Instagram, de csak akkor, ha az ember a helyén tudja kezelni, és tisztában van vele, hogy, amit ott lát, az nem a valóság. Másként alaposan megtépázza a felhasználók önbizalmát, mert sokan itt hitetik el a világgal a hibátlanra manipulált, beállított fotókon keresztül, hogy az életük legalább annyira tökéletes, mint ők maguk. 

Képek: Pixabay.

Ezt is szeretjük