Ingyenes Jamie Winchester-koncert február 18-án!

Péntek este a Hunnia Art Bisztróban élőben élvezheted a zenész régi dalait és az új lemez dallamait is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Winchester és Hrutka Róbert a Baba Yaga, a Boom Boom, a Tátrai Band, valamint Ákos projektjeinek meghatározó egyéniségei voltak. 2009-ben azonban Jamie Winchester úgy döntött, saját útját keresi.

A döntés pedig helyesnek bizonyult, hiszen első szólóalbuma The Cracks Are Showing 2010-ben Fonogram-díjas lett. Ha szeretnéd ezt az albumot, illetve az azóta megjelent Tiger Road-ot élőben hallgatni, ott a helyed február 18-án a Hunnia Art Bisztróban.

Jamie Winchester koncert – Hunnia Art Bisztró

Jamie Winchester úgy véli, zenekara az eltelt másfél-két évben kiteljesedett, és megtalálta egyéni karakteres hangját. Mindez annak köszönhető, hogy alkotási folyamatokban mindenki részt vesz, és a közös zenélés egyfajta kaland.

A péntek esti koncerten számos dalt hallhatsz a nemrégiben megjelent Tiger Road-ról is. Ezen a lemezen tiszta gitárzene született - ellentétben a The Cracks Are Showing albummal, ahol az elektronikus hangzásra is nagy hangsúly került. A lemez egyaránt tartalmaz finom és zúzós dallamokat amolyan Jamie-féle 21. századi, formabontó módon. A repertoárban az új dalok mellett helyet kap néhány korábbi Jamie-Robi dal és már a közönség kedvencévé vált feldolgozás is.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Szerencsére a koncertet követően sem lesz vége az estének. Jamie Winchester után ugyanis  23:30-tól VI. Premier Party várható DJ Harmoni és Zságer-Varga Ákos vezényletével.

Helyszín: Hunnia Art Bisztró Budapest V. kerület Bank u. 5.
Időpont: 2011. február 18. 20:30-23:30.
Belépő: ingyenes.
Ezt is szeretjük