Ingyenes egészségügyi szűrőnap 3 magyar városban
Holnaptól!
Bőrgyógyászati szűrésen és vércukorszintmérésen is részt vehetsz Kalocsán, Fehérváron és Budapesten.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A két éve zajló nagysikerű programsorozat folytatásaként a Richter Gedeon idén is útjának indítja jótékonysági akcióval összekötött országos szűrőprogramját. A hazai gyógyszercég egészségnevelő kezdeményezése 2009 óta arra bíztatja az embereket, hogy minél többen tegyenek egy-egy lépést saját egészségük megőrzése érdekében. Idén tavasszal Kalocsa és Székesfehérvár után Budapest is otthont ad majd a rendezvénysorozatnak.

Richter Egészségváros

A szórakoztató családi programok mellett a látogatók idén még több ingyenes szűrővizsgálaton, tanácsadáson vehetnek részt. Az akció különlegessége, hogy az Egészségváros rendezvénysorozat résztvevői nemcsak saját egészségükért tehetnek, hanem kórházukért is, részvételükkel növelik ugyanis a Richter által a helyi kórház számára felajánlott adomány összegét.

Szűrőnapok

  • 2011. május 14. - Kalocsa, Búzapiac tér
  • 2011. május 21. - Székesfehérvár, Városháza tér
  • 2011. május 28. - Budapest, Kőbányai Szabadidő Központ előtti park

Az Egészségváros az ingyenes szűrővizsgálatok mellett egészségügyi tanácsadással, előadásokkal, tornával, fitnesz- és gyermekprogramokkal várja a fiatalokat, felnőtteket és időseket egyaránt.

A 10 és 18 óra között zajló programokon többek között prosztata-, csontritkulás- és csontsűrűségmérést, bőrgyógyászati szűrést, koleszterinszint- és vérnyomásmérést végeztethetnek el a szakemberekkel a rendezvényre látogatók. Magyarországon több mint 1 millió embert érint a cukorbetegség, és legalább félmillióra becsült a fel nem ismert betegek száma. További infókat itt kaphatsz a programról.

OLVASD EL EZT IS!

korom szaj
  • tünetek és betegségek
  • tünetek a körmön

Mutasd a körmöd!

Ezt is szeretjük