Így lehetsz szexis anya 10 nap alatt!
Az április közepén megjelent Lennél te is szexis anya? című könyv elsősorban fiatal, kisgyermekes anyukáknak szól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jodie Hedley-Ward könyve az édesanyáknak szól. Ez a könyv megmutatja, hogy többet tudsz adni a gyerekednek. Jobb anya lehetsz, ha te magad megmaradsz nőnek, és az anyaságot nem feladatként éled meg, hanem megkeresve saját életed örömeit egy újabb szintre lépsz. Ne vágyj vissza régi önmagadhoz, mert az anyasággal visszavonhatatlanul megváltozol. Fedezd fel új önmagadat, melynek egy része az anya, a többi része a nő.

Jodie Hedley-Ward: Lennél Te is szexis anya?

Te is ismered a fáradt-anya-szindrómát? Kezdtél már mondatodat azzal: Mielőtt teherbe estem volna…? Voltál már torkig az anyaság előtti dicsőséges korszakod történeteinek előrángatásával, amelyek senkit nem érdekeltek? És amikor a fáradtság mindennapos társadul szegődött, feltetted a kérdést: Ki ez a nő, aki üveges szemekkel mered a tükörbe?

Jodie Hedley-Ward vallomása

Először én is azt hittem, hogyha magamra koncentrálok, elcsenek valamennyit abból a 100%-os figyelemből és odafordulásból, amit mindig igyekeztem megadni a gyerekeimnek. Aztán rájöttem, hogy – hacsak nem változtatok – a gyerekek mindig csak egy részt fognak belőlem megtapasztalni, nem a teljes önmagamat.

A könyvem arról szól, hogyan nyerheted vissza az erőd, mint figyelemre méltó, egyedi és megismételhetetlen személyiség, és hogyan használhatod ezt az újonnan megszerzett önbecsülést a családod egészségének, jólétének és boldogságának erősítésére. Hiszem, hogy az így megszerzett erővel folytathatod munkád, és megtalálhatod a módját, hogy másoknak is segíts. De ahogy a családoddal sem tehetsz jót addig, míg önmagad jobbá nem válsz, a világban sem tudsz segíteni, ha nem érzed szépnek és értékesnek a saját családodat.

Te is lehetsz szexis anya!

A könyvben található tíz napos Változási terv célja, hogy életed minden területére kiterjedő, pozitív átalakuláshoz segítsen, elindítva azon az úton, amely ahhoz az élethez vezet, amit igazán szeretnél.

Amíg egyedül vagy párkapcsolatban éltél, hányszor megengedted magadnak, hogy a keményen végigdolgozott nap után beülj egy kád illatos vízbe, a kanapén heverve megigyál egy pohár bort, esetleg elmenj vásárolgatni vagy vacsorázni. Az anyaság sokkal keményebb – napi 24 órás – munka, megérdemled tehát a jutalmat, anélkül, hogy lelkiismeret furdalásod legyen.

Te is lehetsz szexis anya, hogyha elhiszed, hogy a te boldogságod szolgálja igazán a családod boldogságát is. Ez a könyv életed minden területén segít átgondolni, hogyan is alakíthatnál ki egy olyan új életstílust, amelyben a te vágyaid éppolyan fontos helyet foglalnak el, mint a gondoskodás szeretteidről.

Kiadja: ILLIA & Co. Könyvkiadó.
Ára: 2990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük