Egy család szórakozásból DNS-tesztet csináltatott: amikor megérkeztek az eredmények, sokkot kaptak

Döbbenetes dolog derült ki a tesztekből.

Idegentől volt gyereke az anyának
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Salt Lake Cityben élő Donna Johnson és családja úgy döntöttek, hogy jó móka lenne egy DNS-tesztet csináltatni, hogy jobban megismerjék az őseiket. Amikor azonban megérkeztek az eredmények, az életük hirtelen rémálommá vált.

A tesztekből ugyanis kiderült, hogy a család legfiatalabb gyermekének egy idegen a biológiai apja. 

Idegentől volt gyereke az anyának

A Johnson család tagjai a 47 esztendős Donna, a férje, a vele egyidős Vanner, az idősebb fiú, a 18 éves Vanner és a 12 éves Tim. A család úgy gondolta, hogy jó móka lenne elvégezni egy DNS-tesztet, hogy jobban megismerhessék a családfájukat. A vizsgálat eredményei azonban felforgatták az addigi életüket, ugyanis kiderült, hogy Tim biológiai apja nem Vanner, írja a Mirror

Donna a kezdeti sokk után megpróbált magyarázatot találni a döbbenetes eredményre, és arra jutott, hogy azért az a meddőségi klinika lehet felelős, ahol Tim mesterséges megtermékenyítés segítségével megfogant. 

GettyImages-sb10068664h-001
Fotó: Peter Dazeley / Getty Images Hungary

Vanner és Donna fiatalon ismerkedtek meg, az első gyermekük, az ifjabb Vanner természetesen úton született. A pár szeretett volna még egy gyermeket, de az egészségi állapotuk ezt természetes úton sajnos nem tette lehetővé. Donnáék végül egy meddőségi klinikához fordultak, aminek segítségével megfogant, majd meg is született Tim. 

A család boldogan élt a következő években. Bár a gyerekek egyáltalán nem hasonlítottak egymásra, ez nem zavarta a szülőket, hiszen az ilyesmi gyakran előfordul. A család által elvégzett DNS-teszt azonban felfedte a döbbenetes igazságot: Tim biológiai apja egy idegen.

A család számára érthető módon hatalmas krízist okozott az igazság kiderülte. Donnának és az idősebb Vannernek terapeutához kellett fordulnia, hogy fel tudják dolgozni a helyzetet,

A szülők 2020-ban egy családi fagyizás alkalmával Timnek is elárulták az igazságot, mert nem akarták, hogy hazugságban nőjön fel. Az anyuka szerint a gyerekek "rendkívül éretten" kezelték a helyzetet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Tim hamarosan úgy döntött, hogy szeretné megismerni a biológiai apját. A Johnson házaspár ettől először megijedt, de tiszteletben tartották a fiú döntését. A klinika segítségével kiderítették, hogy a fiú biológiai apja egy Devin McNeil nevű férfi lehet, aki egy kis vacillálás után beleegyezett az apasági vizsgálatba. 

A vizsgálatból kiderült, hogy Devin valóban Tim biológiai apja. Devin és a felesége ugyanannak a meddőségi klinikának voltak a páciensei, mint Johnsonék. 

Egy idő után mindkét családnak sikerült elfogadnia a nem mindennapi helyzetet, és a famíliák baráti kapcsolatba kerültek. Johnsonék és McNeilék idén úgy döntöttek, hogy közösen beperlik a meddőségi klinikát. 

Házat akart építeni, ámulatba ejtő dolgot talált a föld alatt: 5 ezer éves a régészeti kincs

A Dolmen de Soto föld alatti oszlopai véletlenül kerültek elő.

Házat akart építeni, ámulatba ejtő dolgot talált a föld alatt: 5 ezer éves a régészeti kincs

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük