Esni fog a hosszú hétvégén, de húsvéthétfőn már kisüthet a nap
A négynapos hétvége első napjaiban borongós, csapadékos idő lesz, de az ünnep már kellemesebben telhet. Húsvéti időjárás-előrejelzés!

husvet-virag
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csütörtökön túlnyomóan borult lesz az ég, és nyugat felől több hullámban érkezik csapadék, ezért ismétlődő jelleggel lehet esőre számítani. A déli, délnyugati szél megélénkül, napközben helyenként erős közeli széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8°C és 14°C között valószínű. Késő estére 5°C, 10°C-ra hűl le a levegő.

Nagypénteken nagyobbrészt erősen felhős időre számíthatunk, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek. Többfelé várható eső, zápor, szórványosan zivatar is kialakulhat. A délire forduló szél napközben megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2°C és 8°C között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13°C és 18°C között várható, az Északi-középhegység térségében valószínű ennél kissé hűvösebb.

Szombaton többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak rövid időszakokra süthet ki nap. Országszerte várható eső, zápor, többfelé zivatar is kialakul. A déli, délnyugati szél megerősödik, elsősorban a Nyugat-Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5°C és 11°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15°C és 21°C között alakul.

Húsvétvasárnap átmeneti felszakadozások mellett többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, estétől valószínű délnyugat felől határozott felhőzetcsökkenés. Kezdetben többfelé valószínű eső, zápor, majd délután gyengül a csapadékhajlam. A mindenütt északnyugatira forduló szél nagy területen viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3°C és 9°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7°C és 13°C között várható.

A cikk az ajánló után folytatódik

Húsvéthétfőn keleten is csökken a felhőzet, és ezt követően országszerte többnyire gyengén felhős, napos idő ígérkezik. Néhol zápor előfordulhat. Az északnyugati szelet nagy területen viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0°C és +5°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 15°C között valószínű.

Álomszép húsvéti dekoráció konzervdobozból

Ha kevésnek érzed a nyuszifészket és pár piros tojást az asztalon, még van idő, hogy készíts pár egyszerű húsvéti dekorációt az ünnepre. A nagy készülődés közepette könnyen lehet, hogy néhány üres konzervdobozra teszel szert, melyeket vétek lenne kidobni.

Ezt is szeretjük