Hosszú élet és siker

Miről árulkodik az életvonalad?

Az életvonalad segítségével könnyedén bepillantást nyerhetsz a jövődbe.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az életvonal pontosan megmutatja azt az életutat, amelyet neked rendelt a sors. Segítségével megtudhatod, milyen akadályok és lehetőségek kerülnek eléd, milyen kapcsolatokat alakítasz ki életed során, árulkodik a családodon belüli viszonyokról, valamint arról is, hogy milyen az életviteled.

Az életvonal a hüvelykujj fölött indul, majd lekanyarodik a csukló felé. Változatait az alábbi képen láthatod. Nézd meg, neked melyikre hasonlít életvonalad a leginkább!

Az életvonal széles kanyart vesz a tenyér közepe felé

Úgy érezheted, hogy nagy dolgokra hivattál. Vonz az utazás, a kaland, az ismeretlen. Fontos, hogy független lehess, hogy különbözz másoktól, és úgy érzed, hogy korszakalkotó ötleteid vannak, melyeket meg is szeretnél valósítani. Az életvonal irányát a képen látható kék vonal jelzi.

Az életvonal a hüvelykujj közelében fut

Otthon érzed magad a legjobban, igazán nem vagy az az eljárós típus. Nem vagy különösebben törekvő, a legfontosabb számodra, hogy harmonikus és boldog családi légkör vegyen körül.

Célod, hogy megadj szeretteidnek mindent és érezd, hogy nélkülözhetetlen vagy a számukra. Az életvonalat a képen látható lila vonal jelzi.

Az életvonal a csukló külső oldala felé kanyarodva ér véget

Életvonalad azt súgja, hogy otthonodtól távol, valahol külföldön telepedsz le - ott találod meg majd valódi önmagad és valódi otthonod.

Szerencsére nemcsak sorsod rendelte így, hiszen te magad is vágysz utazásra és kalandokra, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen egy másik országban élni. Ezt a típusú életvonalat a zöld vonal jelzi.

Az életvonal a hüvelykujj tövétől indul

Állandó változásban vagy. Folyamatosan új és új életmódot próbálsz kialakítani, különben nem érzed magad boldognak.

Erős akaratú vagy, általában mindent saját elképzeléseid szerint teszel. A folyamatos újításra törekvés azonban már önmagában is - az eredménytől függetlenül - elégedetté tesz. Az életvonal irányát a zöld vonal mutatja meg.

Az életvonal átvág a Vénusz-dombon

Nagyon korlátozott életet élsz, talán családi vagy társadalmi elvárásoknak szeretnél megfelelni. Vedd észre, hogy a helyeslés nem azonos a szeretettel, és változtass életeden. Önmagadért szeressenek, ne pedig azért, mert igyekszel megfelelni másoknak. Ezt az életvonaltípust a kék vonal jelzi.

Sors vagy szabad akarat?

Vajon előre meg van írva a sorsod, vagy te magad határozod meg az életutadat? Videónkból kiderül, tényleg rendelkezel-e szabad akarattal.

Törések az életvonalban

A törések gyakori változást jelentenek, minden törés egy korszak végét és egy új korszak kezdetét jelenti.

Minden egyes megszakadás, amely mentén új és új korszakok várnak rád, szerencsére egyre jobb élethelyzetet biztosít, és a te kezdeményezésedre történik. Így végül az állandó belső motivációdnak köszönheted, hogy életed folyamatosan javul és fejlődik. Az életvonal irányát a lila szaggatott vonal mutatja meg.

Kettős életvonal

Két dolgot jelenthet a kettős életvonal: van egy ikertestvéred, illetve egy őrangyalod, vagy kettős életet élsz. Erre remek példa, ha két országban élsz egyszerre, vagy két szerelmed, esetleg szerelmed és szeretőd van. De az is remek példa, ha nappal dolgozol, éjszaka pedig a munkáddal ellentétes hobbidnak hódolsz. Az életvonalat a kettős lila vonal jelzi.

Az életvonal elágazik a csukló fölött

Sok utazást jelent. Minél hosszabb vagy szélesebb ez az elágazás, annál több utazásra számíthatsz. Ez a jelenség az egész életedet végigkísérheti, és nagy jelentőséggel bír. Nem hobbiszerű, hanem életmódszerű utazást mutat. Ezt a típusú életvonalat az ábrán látható, alul szétnyíló kék vonal jelzi.

Cikkünk Sarah Bartlett A jövendőmondás 8 módja című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük