Figyelik a számítógéped? Ezek a baljós jelek a szakértő szerint

Megkérdeztük!

Az is kiderül, hogyan akadályozhatod meg!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Jobb félni, mint megijedni, tartja a mondás, és ez igaz a számítógép-használatra is. Még ha úgy is gondolod, hogy túl meseszerű lenne, ha megfigyelnék a gépedet, nem árt megtenni a megfelelő óvintézkedéseket, hiszen sohasem lehet tudni.

Szakértőnk elmondja, milyen módokon élhetnek vissza illetéktelenek a számítógéped funkcióival, és észreveheted-e, ha baj van!

Mi a céljuk?

Akár a géped tartalmára kíváncsiak bizonyos rosszakarók, akár arra, hogy mit csinálsz az otthonodban, hol tartod az értékeidet, és milyen gyakran válik teljesen üressé a lakásod, megtalálhatják a módját, hogy feltörjék a rendszert, és a saját hasznukra fordítsák a számítógépedet.

Nem mindig vannak egyértelmű jelei a problémának, különösen, ha profikkal van dolgod, de azért van néhány dolog, amivel nem árt tisztában lenned a saját, a tárgyaid és az adataid biztonsága érdekében.

Figyelik a számítógépedet?

Hallgasd meg szakértőnk hasznos tippjeit, magyarázatát a számítógépek figyelésével kapcsolatban!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük