Hogy alakul a magánéleted 2011-ben?

Születésnapod jóslata

A belső harmónia megtalálása vagy kedvező fordulatok a családi életedben - idén szinte minden lehetséges.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2011-es esztendő minden egyes nap szülöttére pozitív hatással lesz. Ha izgalomra vágysz, felrázza az életedet, ha pedig a párkapcsolati harmóniát keresed, hozzásegít, hogy kedveseddel végre összecsiszolódjatok.

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és megtudhatod, teljesül-e, amit szilveszterkor kívántál magadnak.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Kalandok és izgalmas élmények sora vár rád a 2011-es évben. A másik nemhez való viszonyod jelentősen megváltozik idén. Ha eddig görcsösen kerested a párod, vagy épp ellenkezőleg, begubóztál, most sikerül kitörni a hibás berögződéseid állította bástyák mögül. Nyitott és könnyed leszel, aminek nem marad el a hatása. Lesz alkalmad válogatni a jelentkezők közül - feltéve persze, ha szeretnél.

Ha kedden születtél

Az év eleji nehézségek, párkapcsolati viták és rokoni csetepaték után gyorsan rendeződik az otthoni hangulat. Egy váratlan családi esemény összekovácsol titeket a pároddal, olyannyira, hogy az sem kizárt, év végére már hárman lesztek. Amennyiben még egyedülálló vagy, jelentős magánéleti változásokra számíthatsz. Egy régi kedvesed toppan be az életedbe, ám alaposan gondold meg a folytatást, mert lehet, hogy valaki más is számításba jöhet.

Ha szerdán születtél

2011 számodra nem annyira a magánéletről, sokkal inkább a munkáról szól majd. Egyfajta kényszert érzel, hogy a kötelező szakmai teendőkkel foglalkozz ahelyett, hogy szeretteidre, illetve önmagadra szánnál időt.

Mindez nem éppen a legjobb megoldás, ám hozzásegít ahhoz, hogy ősz végére rádöbbenj, mi igazán fontos az életedben. Végre megtanulsz felállítani életedben egy helyes rangsort - mindez pedig sokkal egészségesebbé teszi a kapcsolataidat.

Ha csütörtökön születtél

Párkapcsolatodat az év közepéig viták és nézeteltérések tarkítják majd. Ezután azonban fordul a kocka, és amint megtaláltátok a közös hangot, belevetitek magatokat a hosszabb távú jövő tervezésébe.

Ha még egyedülálló vagy, 2011-ben ráunsz a szingli életre. Az év második felében pedig már hajlandó is leszel tenni azért, hogy rád találjon a szerelem. A változásnak köszönhetően viszonylag gyorsan betoppan életedbe az, akire titkon régóta vársz.

Ha pénteken születtél

A családi élet harmóniája nem olyasmi, ami magától működik. Azért, hogy szeretteiddel megtaláljátok a közös hangot, neked is sokat kell tenned. 2011-ben végre rájössz erre az egyszerű igazságra, és nem hagyod, hogy a szürke hétköznapok szétzilálják a számodra fontos kapcsolatokat. Mindennek köszönhetően magánéletedre idén nem a feszült hangulat, sokkal inkább a kiegyensúlyozottság lesz jellemző.

Ha szombaton születtél

2011 végre a te éved lesz! Bár szakmai téren is pozitív eseményekre számíthatsz, a magánéletedre még inkább jellemző lesz az egyensúly és a siker. Párkapcsolatod az év első felében elmélyül - olyannyira, hogy ősszel már a gyermekvállalás témája is felmerül közöttetek. Amennyiben még egyedülálló vagy, nem biztos, hogy gyökeres változásra kell számítanod, ám néhány rövidebb, szenvedélyes kapcsolat is segíthet abban, hogy megtaláld önmagad.

Ha vasárnap születtél

Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel az év első harmadában egy régóta húzódó vitát sikerül lezárnotok. Ennek köszönhetően kettőtök viszonya túljut az elmúlt időszakra jellemző hullámvölgyeken, és magasabb szintre léphettek. Amennyiben még nem találtad meg a másik feled, 2011-ben jó eséllyel változik a helyzet. Egy régi ismerős bukkanhat fel az életben, akiről kiderül, hogy jóval több egyszerű havernál.

OLVASD EL EZT IS!

  • horoszkóp
  • tibeti horoszkóp

2011-es tibeti horoszkóp

Ezt is szeretjük