Hogy csinálná, ha félrelépne a férfi? Japán jegye segít felismerni a jeleket

Horoszkópjával segít a kalkulátorunk.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem jó ötlet a struccpolitika - ha valami, ez elmondható a megcsalás kapcsán, így ha nehéz is szembenézni a dologgal, mégis jobb megtenni, és igény szerint megbeszélni, ami történt, vagy borítani mindent. Felfedezni a megcsalást azonban még akkor sem könnyű, ha valaki nem akar szándékosan szemet hunyni a jelek felett.

A japán horoszkóp abban segít, hogy megismerd a férfinak ezen oldalát. Hogyan csalna meg, ha megtenné? Mik lehetnek a vészjósló jelek? Természetesen ne láss rémeket, de jó a tájékozottság. Amennyiben nem tudod, melyik jegyben született a férfi, használd a kalkulátort!

Japán horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben született a japán horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ippaku – Fehér víz

Az Ippaku férfinak kell a szabadságérzet, így ha azt érzi, ezt fel kell adnia, vagy ebből csak kevés maradt párja mellett, sajnos vetemedhet félrelépésre. Ez löki őt más nők karjába, de épp szabadságvágya miatt nem az állandó szeretőt, hanem alkalmi flörtöket, egyszeri kalandokat részesíti előnyben. Ha sokat jár el egyedül este szórakozni, joggal foghatsz gyanút.

Jikoku – Fekete föld

Domináns, és ha nem lehet az, keresheti más mellett vágyott szerepét. Ha félrelép, olyan helyzetet keres, amelyben a nők segítségre szorulnak. Leszólítja a cipekedőt a boltnál, a térképpel bajlódót, segít a lerobbant kocsival. A jel, hogy ebből tartós dolog lett, hogy párja mellett már nem törődik az erőviszonyokkal, sőt, magával a kapcsolattal sem.

Sanpeki – Türkiz fa

A Sanpeki férfi lételeme az újdonság. Akkor elégedett párkapcsolatával, ha abban ez minden téren jelen van. Várja párjától is, de dolgozik is érte. Ha mégis azt érzi, ez nincs meg, kikacsinthat a kapcsolatból. Mivel a változatosságra vágyik, nem egy tartós, hanem több alkalmi partner mellett köt ki. A jel, hogy rosszban sántikál, a titkolózás és a hazudozás.

Shiroku – Zöld fa

A Zöld fa férfi számára a szex kiemelten fontos, étvágyát, kíváncsiságát azonban csak akkor elégíti ki aktuális kapcsolata, ha mellé még fülig szerelmes is. Amennyiben nem így van, sajnos nehezen fékezi ösztöneit. A jel, hogy mással is ágyba bújik, az, ha időnként indokolatlanul - nem munka miatt - nem veszi fel a telefont, vagy nincs magyarázata a későn érkezésre.

Goo – Sárga föld

A Goo férfi olyan, mint egy vadmadár, amely nem szeret kalitkában élni. Neki éreznie kell, van szabadsága, jöhet-mehet, de mindig visszatalál, mert nagyon ragaszkodó típus. Ha ezt a szabadságot megtiltják neki, vagy ha indokolatlanul gyanakodnak rá, attól szinte fulladozik. Vigyázni kell ezzel, de a jelre, hogy félrelép, érdemes felfigyelni: nem mesél a külön töltött időről.

Roppaku – Fehér fém

A feleséget és gyermekei anyját keresi a párkapcsolatában. Ha azt érzi, párja nem úgy tekint rá, mint potenciális életre szóló partnerére, és nem tervezhet vele, automatikus ingert érez a tovább keresgélésre. Ő állandó ember mellett köt ki, akibe ismét belelátja az igazit. Ha biztonságosnak érzi, mer szakítani. A jel, hogy félrelép, az, hogy már nem beszél a közös jövőről.

Shichiseki – Vörös fém

Stabil embert keres, amikor párt választ. Szerelmét, akit tenyerén hordozhat, de erős partnerét is, akivel mindent legyőzhetnek. Ha nem érzi, hogy párja is dolgozik a kapcsolatért, és számíthat rá, elbizonytalanodik és keresgélni kezd. Már ismert személlyel kezd, mert biztosra akar menni. Klasszikus jelekre kell figyelni: magántelefonok, kései érkezések, titkok.

Happaku – Fehér föld

A Happaku férfinak kell a pozitív visszajelzés. Hallania kell, mit csinál vagy csinált jól, szomjazza a dicséretet, az elismerést. Ha ez nincs meg a kapcsolatban, akkor valaki más a környezetében, aki felismeri ezt az igényét, könnyen elcsábíthatja. A férfi menne is, maradna is, kétfelé próbál jelen lenni, de beletörik a bicskája. A jel, hogy félrelép, a zavartság.

Kyushi – Vörös tűz

A Kyushi férfi elképesztően féltékeny típus. Ha csak egy szemernyi gyanú is ébred benne, hogy párjának van valakije, vagy valaki udvarol neki, minden borul benne. Hajlamos a bosszúra, ezért nagyon kell vigyázni mellette a direkt féltékennyé tétellel. Sajnos hibás feltételezését is megbosszulhatja. Ő azonban nyílt lapokkal játszik, épp azért, mert válaszként célozza a dolgot. Természetesen ezt a viselkedést nem kell elfogadnia senkinek.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük