Kinézett az olcsó szálló ablakán, és leesett az álla: hihetetlen látvány tárult a szeme elé

Az út közben olykor elképesztő látványokkal találkozik az ember. Ilyenkor ösztönösen késztetést érez, hogy megörökítse a pillanatot, és megossza a világgal: hétköznapi emberek fotóit mutatjuk.

GettyImages-1045856092

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas hegyek, zöld völgyek, végtelen óceán, barátságos patakok: a Föld telis-tele van lélegzetelállító helyekkel. Bár hihetetlenül izgalmas lenne meglátogatni élővilágunk minden szegletét, és legalább egy pillantást vetni mindarra, amit nyújtani tud, a legtöbb ember számára ez lehetetlen.

Viszont gyönyörű fotókon keresztül megérezhetjük vagy megsejthetjük e tájak hangulatát, elképesztő szépségét. És bár egyetlen fénykép sem képes azt nyújtani, mint a valóság, a képzelet szárnyán talán mégis segít elképzelni, milyen is azokon a helyeken lenni. 

Kinézett az olcsó szálló ablakán, és leesett az álla

Ezeket a gyönyörű természetfotókat hétköznapi emberek készítették. Nincsenek rajtuk fotószűrők, ami még lenyűgözőbbé teszi őket: közelebbről tudják átadni, milyenek lehetnek a helyszínek a valóságban. 

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek forrása: Reddit/ObamasLoveChild ;Reddit/roskolewis ;Reddit/BizCaus ;Reddit/TheLostAlaskan ;Reddit/duzara ;Reddit/beero79

Ezt is szeretjük