3 dolog, ami miatt a pasi az első randi után lelép

Azt hiszed, minden rendben ment, a srác mégsem keres többé? Lehet, hogy megsértettél egy első randis tabut, és nem is tudsz róla.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A suli leghelyesebb pasija végre randira hív, úgy érzed, izzik köztetek a levegő, mindent bedobsz, a randi végén megígéri, hogy majd felhív, mégsem keres többet.

A fülig szerelmes srácokat nem könnyű eltántorítani, de ha az alábbi hibák valamelyikét követed el, jó esélyed van rá, hogy a srác már hazaúton kitöröl a telefonjából.

Túl sokat kritizálsz

Lehet, hogy a zavarodat próbálod leplezni azzal, hogy kritikus vagy cinikus vagy, de ha leszólod a filmet, amit megnéztetek, aztán a kávézóban a pincérlány háta mögött pontokba szedve felsorolod, hogy mit csinált rosszul, majd megjegyzed, hogy ennél te sokkal jobb kávét főzöl, és még a sarokban turbékoló párra is teszel néhány szúrós megjegyzést, ne csodálkozz, ha a srác nem hív többé.

Egyrészt, mert senki nem szeretne Citromba harapott kisasszonnyal járni, akinek semmi ne elég jó, másrészt mert az efféle megnyilvánulásokkal nem arra hívod fel a srác figyelmét, hogy te jobb vagy a többieknél, inkább ellenszenvet váltasz ki belőle.

Ha így viselkedsz, a srác azt fogja hinni, csak arra vársz, hogy két lépés távolságba kerüljön, és máris kibeszéled őt is a háta mögött - erre pedig valószínűleg nem tart igényt.

Unottan viselkedsz

Természetes, hogy rögtön az első alkalommal nem akarsz a srác karjaiba omlani, még akkor sem, ha titokban a gimi kezdete óta ő a szerelmed, és majd kiugrasz a bőrödből, hogy végre randira hívott.

A hűvös viselkedést sem szabad azonban túlzásba vinni - ne feledd, hogy valószínűleg a srác is ugyanannyira izgul, mint te, és néhány bátorító szó vagy egy kedves mosoly neki is jól fog esni.

Arról nem is beszélve, hogy a randi lényege, hogy kitaláljátok, mennyire érzitek jól magatokat egymás társaságában - ez pedig valószínűleg nehezen fog menni, ha végig a fölényest és a nemtörődömöt játszod.

Ha nem hagysz neki elég időt

Nehéz megmondani, hogy egy randi mikor ér véget - ha jól érzitek magatokat, az is lehet, hogy az egész délutánt és estét együtt töltitek, de az biztos, hogy fél óránál többre lesz szükségetek. Még ha ismeritek is egymást korábbról, ennyi idő biztosan kell, hogy az új helyzetben mindketten feloldódjatok, és megtaláljátok a közös hangot.

Ha 40 perccel a találkozás után elrohansz, mert más programod van, biztos lehetsz benne, hogy a srác nem éppen jó szájízzel fog emlékezni a randira. Fontos persze, hogy egy kapcsolat miatt ne hanyagold el a barátaidat és ne add fel a hobbidat, de azért szoríts időt az ismerkedésre is.

Ezt is szeretjük