Folytatódik a nyárias idő, de egy kis kellemetlenségre is készülni kell a hétvégén

Hétvégi időjárás 2022. 05. 13-tól.

GettyImages-1318504721

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pénteken szakadozott felhőzóna vonul át észak, északnyugat felől dél, délkelet felé. Emellett hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap. Összességében hazánk több pontján előfordulhat záporeső, zivatar, de maradhatnak száraz területek is. Néhol akár hevesebb zivatargóc is kialakulhat. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél. Zivatar környezetében viharos lökések is lehetnek. Hajnalban 12, 19, a délutáni órákban 24 és 32 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lesz a melegebb.

Szombaton a gomoly- és fátyolfelhők mellett hazánk nagy részén több órára kisüt a nap. Számottevő csapadék nem valószínű, de egy-egy zápor, esetleg zivatar előfordulhat, nagyobb eséllyel a nyugati, délnyugati megyékben. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északi, északnyugati szél. A hőmérséklet hajnalban 9, 16, délután általában 24 és 29 fok között alakul.

Vasárnap napos, gomolyfelhős időre számíthatunk, legtöbb gomolyfelhő hazánk északkeleti harmadán képződik, ott egy-egy zápor sem kizárt. Általában mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban 7, 14, délután jobbára 24, 29 fok valószínű.

Fotók: Getty Images

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

8 hely a világban, ami annyira szép, hogy nem is tűnik valóságosnak

Ezeken a meseszép helyeken bármennyi időt el tudnánk tölteni.

Ezt is szeretjük