Jön a hidegfront: alaposan lehűl az idő néhány nap alatt
A hét második felében érkezik a hidegfront.

osz
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn többnyire derült vagy kissé felhős idő várható csapadék nélkül. Időnként megélénkül az északkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között valószínű. Késő estére általában 16 és 22 fok közé hűl le a levegő.

Kedden gyengén felhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül. A keleti, északkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Szerdán a többórás napsütés mellett gomolyfelhőkre és egyre több fátyolfelhőre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. Néhol megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között várható.

Csütörtökön a több-kevesebb napsütés mellett egyre többfelé megnövekszik a felhőzet. Egyre több helyen előfordulhat zápor, zivatar, eleinte főleg nyugaton és északon, majd másutt is. A szél északira fordul, sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Zivatar térségében viharos lökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 26 és 31 fok között, nyugaton és északon helyenként 24 fok körül valószínű.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken északnyugat felől csökken a felhőzet, általában több órára kisüt a nap, de napközben főként a Duna-Tisza közén és északkeleten több gomolyfelhő képződhet. Kezdetben délen, napközben még elsősorban a Duna-Tisza közén és északkeleten fordulhat elő néhol zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik, helyenként viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17 és 22 fok között valószínű.

Fotók: Getty Images

Vérvörös lett az ég több amerikai államban

Sokakat meglepett a napokban, ahogy több államban az égbolt egyszer csak vörösre váltott, sötétpiros homályba burkolva a környéket. Az emberek szinte apokaliptikus hangulatú képeket osztottak meg a különös jelenségről.

Ezt is szeretjük