Heti horoszkóp október 14-től október 20-ig: a Bak karrierje szárnyal, a Skorpió szerencsés lesz

Csupa jó dolgot ígérnek a csillagok.

Heti horoszkóp, 2024. 42. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a nappalok mind csak rövidülnek, és egyre jobban esik felvenni a vastagabb kabátot is, ez mégsem ok arra, hogy szomorkodjuk, és visszavonuljunk az élet nyújtotta örömöktől.

A pezsgés helyett most egy lassabb, nyugodtabb, de szép és érzelmekkel teli időszak kezdődhet a csillagjegyek számára.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Új dolog érkezik az életedbe, ami feltölt pozitív energiával. Ez lehet egy új hobbi, vagy a megszokottól eltérő feladatkör a munkahelyeden, aminek nagyon örülsz. Olyan oldaladat hozza ki a változás, ami eddig számodra is ismeretlen volt, de lubickolsz a friss élményekben. A környezeted is megérzi a derűdet, így a kapcsolataidra is jó hatással lehetnek a fejlemények. Most öröm a közeledben lenni, mert valósággal kivirágzol.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nehéz feladatot kaphatsz a munkahelyeden, ám olyan tehetséggel oldod meg az ügyet, aminek hatására a feletteseid is felfigyelnek rád. Nagy elismerés van kilátásban, és még az sem kizárt, hogy ennek köszönhetően a ranglétrán is feljebb léphetsz. A héten minden kedvezően alakul a karriered szempontjából, a kollégákkal kiváló a kapcsolatod, és úgy érezheted, hogy a sikereidet végre kellőképpen elismerik.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Váratlan és mély beszélgetésben lehet részed valakivel, akit szeretsz, de ritkán adódik alkalmad arra, hogy megnyílj neki. Ezúttal azonban sikerül a lehető legőszintébben feltárnod az érzelmeidet, ő pedig megértéssel fordul feléd, és sikerülhet feloldanotok egy olyan kérdést, ami már régóta foglalkoztat téged. Ettől megnyugszol, és sokat ad számodra az élmény. A kellemes állapot az egész hetedet bearanyozza majd.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Sikerülhet elengedned egy olyan törekvést, amihez sokáig ragaszkodtál, de egyáltalán nem volt gyümölcsöző a dolog. Ezt a héten felismered és elfogadod, amitől azonnal megkönnyebbülsz, és nyitottabbá válsz az új dolgokra. Erre most szükség is lesz, mert hamarosan érkezik valami olyan változás az életedbe, amely bár pozitív lesz, eleinte sok rugalmasságot igényel tőled. Érdemes kitartanod, mert a végeredmény felemelő lesz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Annyi a teendőd mostanában, hogy nem sok időd volt magaddal foglalkozni. A napokban erre végre lehetőséged adódik, és újra koncentrálhatsz arra, ami örömmel tölt el, amitől feltöltődnek az energiaraktáraid. Ez most tényleg jól jön, mert a semmittevés még várat magára: a következő periódus sem lesz eseménytelen, a magánéletedben és a munkahelyeden is pörgős időszak vár rád. Használd ki, ha alkalmad adódik a pihenésre!

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ha mostanában kicsit gyakrabban van rossz kedved, annak bizonyára oka van, még ha nem is egyértelmű. Jó, ha most kicsit befelé figyelsz, és megosztod az érzelmeid valakivel, akiben teljesen megbízol, és aki kellő figyelemmel hallgatja végig, amit mondasz. Együtt áttörést érhettek el, és olyan összefüggések derülhetnek ki számodra, amelyek segítenek, hogy tartósan jobban érezd magad a bőrödben.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A könnyedség és a derű jellemzi a hetedet, megtalálod a módját, hogy minden napból a legtöbbet hozd ki. Ez a kapcsolataidon is érződik majd, olyan, mintha most mindenkivel gyorsan egy hullámhosszra tudnál kerülni. Szuper beszélgetésekben lehet részed, és ezek az élmények önbizalommal töltenek el, inspirációt adnak. Most a belső béke uralja az érzelmeidet, és semmi sem tudja elrontani a jókedved.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Furcsa helyzetbe kerülhetsz, ami először nem is fest túl rózsásan, ám végül akkora szerencse ér, ami mindent átszínez az üggyel kapcsolatban. Talán nem is számítasz arra, hogy jól jöhetsz ki a dologból, de kellemes meglepetés fog érni, Fortuna melléd szegődik, és minden elrendeződik. Érdemes most sorra venned, hogy mennyi minden van az életedben, amiért hálás lehetsz, és a jó dolgokra koncentrálni ahelyett, hogy mi hiányzik.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Elkezdődött az év azon szakasza, amit igazán kedvelsz, és amiben mindig megtalálod önmagad. Már nem csüggedsz amiatt, hogy véget ért a nyár, hanem teljesen átadod magad a kellemes őszi hangulatnak. Ha összejövetelt szervezel, az most igazán csodásan sikerülhet, és remekül töltekezhetsz belőle. Tölts minél több időt a szeretteiddel, és élvezd ki, hogy most itt a meghitt, benti programok ideje.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Rengeteget dolgoztál az utóbbi időben, és végre látod az eredményét. Ez elégedettséggel tölt el, és önbizalmat ad, kretivitásod pedig csak úgy szárnyal. Jó ötlet lehet valami új, alkotó hobbit keresned, ahol ki tudod élni magad anélkül, hogy ugyanazzal foglalkoznál, ami eddig minden idődet kitöltötte. Így elkerülheted a fásultságot, örömteli tevékenységet végezhetsz és még az energiaraktáraid is újratöltődnek.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kezedbe akadhat egy fontos tárgy vagy egy fotó a múltból, ami megérint, és visszarepít az időben. Nosztalgikus hangulatba kerülsz, ami akár arra is ösztönözhet, hogy felkeress valakit - vagy valakiket -, akivel hosszú ideje nem beszéltél, de most jobban érzed a hiányát, mint bármikor. Ha úgy érzed, ez a helyes, ne félj belevágni: remélhetőleg a másik fél is örömmel és nyitottan fogadja a kezdeményezésedet.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy találkozás hatására megváltozik a véleményed egy fontos kérdésben, ami már foglalkoztat egy ideje. Az új nézőpont hatására átértékelsz néhány dolgot, amit másoknak mondtál, és keresed az alkalmat, hogy tudtukra add, már máshogy látod a dolgokat. Ez okozhat némi súrlódást, de megfelelő, nyílt kommunikációval könnyedén elsimíthatod a félreértéseket. A döntő többség értékelni fogja, hogy belátod, ha nem volt igazad.

Tényleg a mesterséges intelligencia irányít mindent 20 év múlva?

Ha kíváncsi vagy, hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az életünket mindezt könnyed, szórakoztató és közérthető módon megközelítve, akkor gyere el előadásunkra, ahol Szily Nóra vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az előadás során kiderül, milyen szerepe van a mesterséges intelligenciának a mindennapjainkban, és hogyan alakíthatja a jövőnket. Gyere el, és tudd meg, mit hoz a jövő!

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük