Heti horoszkóp szeptember 16-tól szeptember 22-ig: a Kost szerencse éri, az Ikrek új lehetőséget kap

Lássuk, mit hoz a hét a csillagjegyek számára!

Heti horoszkóp, 2024. 38. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember második felébe léptünk, és bár a természet nyugodni készül, az élet most is javában zajlik a legtöbbek számára. Még az is lehet, hogy sokan csak a fejüket kapkodják majd a rengeteg történés hatására.

A héten többen is pozitív változásokra számíthatnak, és a szerencse sem kerüli el a csillagjegyeket. Lássuk, mit tartogatnak a következő napok!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nagy szerencse ér, és ez egy olyan ügyre is pozitív hatással lehet, amelynek kedvező alakulása fontos számodra. Most minden esély megvan erre. Ha mostanában stresszes vagy, a héten legalább egy napot szánj a feltöltődésre, a nyugodt kikapcsolódásra. Bármennyire is úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy pihenj, muszáj kicsit lazítanod, hogy újult erővel nézhess szembe a mindennapi kihívásokkal.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Családi összejövetel most remekül sikerülhet, te lehetsz a parti lelke. Valósággal sziporkázol, mindenki örömmel tölt időt a társaságodban. Még egy kisebb konfliktust is sikerülhet elsimítanod, amiért szeretteid hálásak lesznek neked. A szerelemben is nagyszerű időszak következik, párkapcsolatod erősebb, mint valaha. Ha egyedülálló vagy, régi ismerős ébreszthet benned új érzéseket.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Váratlan lehetőség érkezik a héten: még az is lehet, hogy egy olyan dologban kapsz új esélyt, ami elsőre nem sikerült, és gondolatban már le is mondtál róla. Az örömteli fejlemények hatására kihozod magadból a legtöbbet, és jó esély van rá, hogy ezúttal a reményeidnek megfelelően alakul a történet. Rokoni kapcsolatban kisebb félreértés adódhat, ami okozhat néhány feszült percet, de végül sikerül mindent tisztázni.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új élmény vár rád a héten. Ez lehet egy spontán utazás, vagy egy olyan hobbi, amit korábban még sosem próbáltál, de azonnal beleszeretsz. Az ismeretlen ösvényen még egy olyan idegennel is találkozhatsz, aki megmozgat benned valamit, és szeretnéd közelebbről is megismerni. Ha az illető szívesen veszi a kezdeményezést, és fenntartjátok a beszélgetést, bármi kialakulhat a dologból.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Mostanában kicsit elhalkult a baráti társaság, úgy érezheted, hogy nincs annyi interakció, amennyire vágynál. Természetes, ha a nyári pezsgés után kicsit lecsillapodtak az események, de ha hiányoznak az összejövetelek, vedd a kezedbe az irányítást, és szervezz közös programot! A héten információt kaphatsz egy olyan személyről, aki korábban fontos volt az életedben. Ennek hatására nosztalgikus hangulatba kerülhetsz.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Hatékonyan intézed az ügyeidet a héten, sikerül egy rakás dolog végére pontot tenned. Alaposan el is fáradhatsz a nagy rohangálásban, ezért a hét második felében mindenképp tarts legalább egy pihenőnapot. Párkapcsolatodban egy félreértés okozhat kisebb zűrzavart, de egyikőtök sem tudja magában tartani a gondolatait, így gyorsan kiderül, hogy miről is van szó valójában. Ha nyíltan kommunikáltok, elsimíthatjátok a dolgot.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha nagy változás, például költözés vagy munkahelyváltás előtt állsz, most minden a kezedre játszik, a lehető legjobban alakulnak a dolgok. Először furcsán érezheted magad az új körülmények közt, de számodra is meglepő lesz, milyen gyorsan komfortossá válik a szituáció. Párkapcsolatodban most nagy szükség van az osztatlan figyelemre és a szeretetteljes beszélgetésekre, szakítsatok időt rájuk.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Remekül érzed magad a bőrödben, és ezt a környezeted is észreveszi. Könnyen lehet, hogy a napokban elhalmoznak majd bókokkal, ami jó hatással van az önbizalmadra. Ha egyedülálló vagy, olyasvalaki is felfigyelhet rád, akit te már korábban észrevettél, és akinek az érdeklődését kifejezetten szívesen fogadod. Ha kapcsolatban élsz, párod figyelmét sem kerüli el a ragyogásod, és ez udvarlásra ösztönzi őt.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nehéz és megerőltető napok vannak mögötted, elképzelhető, hogy kicsit túlvállaltad magad. Amint lehetőséged adódik letenni a feladatokból, élj vele, és szakíts időt a pihenésre. Szeretteid támogatására mindig számíthatsz, ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá. Ha sikerül egy kicsit lazítanod, egészen más fényben fogod látni a világot, visszatér a motivációd, és a hangulatod sokat javul.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Végre lehetőséged nyílik beszerezni valamit, amire már régóta vágysz, és ez az egész hetedet bearanyozza. Rád is fér egy kis jutalom, mert mostanában a szokásosnál is keményebben dolgozol. Ha ez egy átmeneti projekt miatt van, már látszik a fény az alagút végén, hamarosan kifújhatod magad. Új ismeretségre is szert tehetsz a héten, amelyből mindketten sokat profitálhattok a jövőben, főleg a munka terén.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Izgalmas kaland vár rád: talán egy kirándulás vagy rövidebb utazás, amely nemcsak tanulságos lesz, de romantikus fordulatot is hozhat az életedben. Akár spontán kiruccanásról van szó, akár készültél rá, remekül sikerülhet. Karrieredben is előrelépésre számíthatsz, olyan eredmény miatt kapsz nagy elismerést, amiért nagyon sokat dolgoztál, és amire igazán büszke lehetsz. Családod osztozik az örömödben, még egy kis ünneplésre is sor kerülhet.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Felbukkanhat valaki a múltadból, aki kicsit felkavarja az állóvizet, és még egy kis féltékenykedést is kiválthat. Ha intelligensen kezeled a helyzetet, nem okoz majd gondot, de pontosan tisztáznod kell magadban, mit is szeretnél kezdeni a fejleményekkel. Közben a munkahelyeden is döntéshelyzetbe kerülhetsz, és két olyan opció közül kellhet választanod, amelyek esetében nehezen teszed le a voksod egyik vagy másik mellett.

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük