Heti horoszkóp május 13-tól május 19-ig: a Szűz szerencsés napok elé néz, a Halakat örömhír éri

A következő napok sok izgalmat tartogatnak a csillagjegyek számára.

Heti horoszkóp - 2024. 20. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május harmadik hetében izgalmas dolgok történnek a csillagjegyek életében. Lesz, akit sok szerencse ér, és olyan is akad, aki hatalmas örömhírt kap. Lássuk, hogyan alakul a hét a horoszkóp szerint.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ideje lezárnod egy konfliktust, ami régóta nyomaszt. Meglátod, a megbocsátás nagy megkönnyebbülést hoz majd. A pároddal harmonikus kapcsolatban vagytok, mindenben támogatjátok egymást. Ha szingli vagy, randiappon találhat rád az igazi.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten nagyon jól alakulnak a dolgaid, amibe csak belefogsz, azonnal sikerül. Ezt a körülötted lévők is észreveszik, de ne foglalkozz az irigyekkel, és használd ki az új lehetőségeket. A pároddal kisebb konfliktusotok lehet, de gyorsan elsimítjátok. Ha nem vagy kapcsolatban, bulihelyen ismerhetsz meg valakit. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Az elmúlt hetekben kissé túlzásba estél a költéseiddel, ezért jobb, ha most odafigyelsz, mire adsz pénzt. Ha tudatos vagy, hamar elkerülheted a bajt. A szerelmeddel romantikus utazás terveit szövögethetitek. Szingliként viszont itt az ideje, hogy végre magaddal is törődj. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kissé lehangoltan vágsz neki a hétnek, de egy olyan személlyel találkozhatsz, aki segíthet visszanyerni a motivációd. A munkahelyeden felfigyelhetnek a tehetségedre, de vigyázz, nehogy kihasználjanak, és túl sok munkát sózzanak rád. A pároddal harmonikus a kapcsolatod, szingliként viszont felbukkanhat az exed.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nagyon fontos döntést kell meghoznod a héten, ami hatással lehet a jövőd alakulására. Ne siesd el, van időd a gondolkodásra. A párod elhanyagoltnak érezheti magát. Egy romantikus vacsora sokat javíthat a helyzeten. Szingliként egykori jelöltedbe botolhatsz, akit ma már más szemmel nézel.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A hét rendkívül szerencsésen alakul számodra. Amihez nyúlsz, arannyá válik. Használd ki ezt az időszakot, és kezdj neki a terveid megvalósításának. Pároddal kis vitád lehet egy közösen eldöntendő kérdés miatt, de ez hamar tisztázódik. Szingliként egy régi udvarló ismét próbálkozhat.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nagyszerűen érzed magad a bőrödben, amire mások is felfigyelnek. Csak úgy sugárzik belőled a pozitivitás, ezzel másokat is motiválsz. Kedveseddel egy későbbi utazás ötlete merül fel, ami még sok szervezést igényel. Ha még szingli vagy, egyszerre két hódolód is akad. Ki lesz a befutó?

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nagy változásokra számíthatsz a héten, de jól adaptálódsz az új helyzetekhez, ezért nem okoznak majd gondot. Párod rengeteg bókkal halmoz el, ami nem csoda, hiszen sugárzol. Ha még szingli vagy, most jó esély van rá, hogy egy bátor jelentkező leszólítson.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Rengeteget dolgoztál az elmúlt hetekben, és a munkádnak hamarosan beérik a gyümölcse. Kedveseddel egy kis kiruccanást tervezhettek. Ha még egyedülálló vagy, első látásra eshetsz szerelembe.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új feladattal bízhatnak meg a munkahelyeden, aminek a megoldásával bebizonyíthatod rátermettséged. Szerelmeddel a tartalmas beszélgetésekről szól a hét. Ha egyedül vagy, most inkább az öngondoskodásra, mintsem a párszerzésre fókuszálsz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten bőven jut időd a szabadidős programokra. Használd ki a lehetőségeket, és tölts időt a szeretteiddel. Párkapcsolatodban lehetnek konfliktusok, de a kommunikációtoknak hála, mindent meg tudtok beszélni. Ha szingli vagy, akkor a héten egy baráton keresztül találkozhatsz valakivel.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hatalmas örömhír ér a héten, amitől csak úgy sugárzol a boldogságtól. Lendületednek és lelkesedésednek hála több régóta megoldásra váró feladattal is végzel a napokban. Pároddal kiléptek a komfortzónából, és ez mindkettőtöknek jót tesz. Ha szingli vagy, fordulat történhet egy régóta húzódó ismerkedésben. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük