Heti horoszkóp április 15-től április 21-ig: a Szűz jó hírt kap, a Baknak pénz ütheti a markát

A horoszkóp szerint a héten több csillagjegyet is szerencse ér.

Heti horoszkóp - 2024. 15. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Április utolsó előtti hetében nemcsak az idő lesz verőfényes és vidám, hanem a csillagjegyek napjai is. Lesz, aki jó hírt kap, és olyan is akad, akinek nem várt pénzösszeg üti a markát. Lássuk, milyen fordulatokra számíthatunk még!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A következő napokban sok elintéznivalód akad, de sikerül mindennel időben végezned. Egy barátoddal kisebb félreértésbe keveredhettek, de gyorsan tisztázzátok a helyzetet. A szerelmed arra vár, hogy rá is szánj az idődből, ne feledkezz meg róla. Ha szingli vagy, egy nagyon szimpatikus embernek mutathatnak be a héten.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A hét számodra a humor jegyében telik, a munkahelyeden és otthon is sok nevetésben lesz részed. A pozitív hangulat a munkádra is jó hatással lehet, motiváltnak és ambiciózusnak érezheted magad. A pároddal egy közös utazást tervezhettek. Ne aggódj az anyagiak miatt, csak élvezd a minőségi együtt töltött időt. Szingliként egy randiappon bukkanhat fel az igazi.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Nehezen kezdődik a hét számodra, de a második felében sok jó dolog történhet veled. A kedveseddel nagy az egyetértés közöttetek, fél szavakból is értitek egymást. Úgy érzed, végre megtaláltad az igazi társad. Szingliként egy bulihelyen keveredhetsz forró flörtbe. 

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A héten alkalmad nyílik bizonyítani a rátermettséged a munkahelyeden. Nagy teherbírásodra a főnökeid is felfigyelhetnek, de vigyázz, nehogy kihasználjanak. A párod egy régi titkot fedhet fel előtted, ha viszont nem élsz kapcsolatban, egy kéretlen hódolód akad. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A héten rengeteg hasznos információ jut el hozzád, és minden apró részletet észreveszel. Itt a megfelelő idő arra, hogy egy új projektbe kezdj. Egy barátod szívességet kérhet tőled, te viszont sohasem számíthattál rá. Csak rajtad áll, hogy segítesz-e megoldani a problémáját. A kapcsolatodban minden rendben. Egyedülállóként egy tabupasin akad meg a szemed.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Rég várt jó hírrel lephetnek meg a hét elején, ami egész hétre felvillanyoz. Jókedved rendívül vonzó kisugárzást kölcsönöz számodra, amit érdemes lehet kihasználnod. Szerelmeddel egy kellemes közösségi, családi vagy baráti program vár. Ha még nincs párod, egyszerre két pasi is érdekelni kezd.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A megérzéseid most a szokásosnál is erősebbek, nem árt, ha odafigyelsz rájuk. Ez megmenthet egy kínos szituációtól. Szíved választottja egy érdekes kérdést vet fel, melyet több napon át vitathattok majd. Szingli vagy? Valaki egy vakrandit tervezhet számodra.

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nehezen indul a heted, de gyorsan lendületbe hozod magad és haladsz a kitűzött céljaid felé. Ne hagyd, hogy bárki eltántorítson az elképzeléseidtől. A kedvesed mindenben melletted áll, biztosítsd te is őt arról, hogy számíthat rád. Szingli vagy? Egy régi ismerősöd csavarhatja el a fejed.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Valami már rég fúrja az oldalad, de ahelyett, hogy rákérdezel, most talán jobb, ha kivárod a végét. Ha mégis megpróbálod kideríteni, kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. A pároddal izgalmas programon vehettek részt a héten. Ez feldobja a szürke hétköznapokat. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Több lehetőséged adódik a héten arra, hogy tanulj és tapasztalatot szerezz. Nem kell sokat várnod, hogy kamatozzon az újonnan szerzett tudásod, melynek köszönhetően nem várt pénz ütheti a markod. Szerelmeddel egy majdani utazás ötlete merül fel. Ha még nincs párod, egy régi plátói szerelmed bukkan fel ismét.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Fordulattal teli, izgalmas hét elé nézel, de könnyen alkalmazkodsz a változásokhoz, ezért nem okoznak gondot. Ezt a főnökeid is látják, és hamarosan az áhított elismerést is megkaphatod. A pároddal nyaraláson törhetitek a fejeteket. Ha viszont szingli vagy, egy buliban találhat rád a szerelem. 

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Rengeteg új feladattal találnak meg a munkahelyeden, ezért kiemelten fontos, hogy okosan oszd be az idődet, ha nem akarsz túlórázni. Párkapcsolatodban szintet léphettek az intimitás terén. Szingliként új emberrel kerültök közelebbi viszonyba. 

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük