Heti horoszkóp március 25-től március 31-ig: a Szűznek hódolója akad, a Rák jó hírt kaphat

A horoszkóp sikeres, pozitív hetet jósol.

Heti horoszkóp - 2024. 13. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március utolsó hetében rendkívül szerencsés napok elé néznek a csillagjegyek. Lesz, akinek új hódolója akad és jó hírek is érkeznek a napokban. Lássuk, mi történik a csillagjegyekkel a horoszkóp szerint! Ha arra is kíváncsi vagy, mit hozhat 2024, ide kattintva elolvashatod

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valaki szívességet kérhet tőled a napokban, aminek nem tudsz ellenállni, de vigyázz, nehogy rendszeressé váljon és kihasználjanak. A munkahelyeden sok feladat hárulhat rád, de motivált vagy, ezért időben végzel velük. A szerelmeddel egy utazást tervezhettek, de egyelőre nem született konszenzus abban, melyik országot látogatjátok meg. Ha nincs párod, egy váratlan szituációban bukkanhat fel az igazi. 

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nehezen indul a hét számodra, és úgy érezheted, elveszel a feladatokban. De ha sikerül felállítanod a prioritást, gyorsan és gördülékenyen haladhatsz a megoldások felé. A főnökeid most észrevehetik, milyen gyorsan feltalálod magad, ezért fizetésemelésben is gondolkodhatnak. A pároddal egy komoly és mély beszélgetés vár rátok, ha még nincs szerelmed, egy szórakozóhelyen találkozhatsz valakivel, aki elkápráztat. 

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Jelentősen megkönnyítik a heted a szeretteid, akik az elmúlt nehéz időszakban is melletted álltak. A hullámvölgyeknek azonban ezúttal vége szakad és számos új lehetőség tárulhat eléd, amelyek pozitív irányba terelhetik az életed. A problémák a kapcsolatodat is megtépázták, ám a szerelmed tartotta benned a lelket, ezzel megerősítve a közöttetek lévő kapcsolatot. Ha szingli vagy, egy randiappon találhatod meg a párod.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A hét elején több jó hírrel szolgálnak majd neked a szeretteid, ami egész hétre biztosítja a jókedvet. A motiváltságod a munkatársaidra is jó hatással lehet, és eredményesebben haladhattok egy most futó, fontos projektben. Amennyiben párban élsz, a szerelmeddel a közös jövőtök tervezgetésébe vetitek bele magatokat, szingliként azonban inkább magadra koncentrálsz és hanyagolod a párkeresést. 

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Könnyű és laza hét elé nézhetsz, ahhoz képest, milyen napok állnak most mögötted. Végy egy mély levegőt és használd ki az alkalmat a pihenésre. Most jut időd a hobbijaidra és a párodra, aki már amúgy is rég igényelheti az együtt töltött minőségi időt. Ha nincs párod, az egyik exed kereshet meg. De ne feledd, miért váltatok el!

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Nagyon jól alakulnak a pénzügyeid és a munkádban is minden rendben halad. Egy családi rendezvényre hívhatnak meg a napokban, ahová érdemes elmenned akkor is, ha nincs kedved. Találkozhatsz valakivel, akit teljesen elkápráztatsz, a hódolód pedig mindent megtesz azért, hogy észrevedd. Ha párban élsz, a kezdeti randizgatós időszak idéződhet fel bennetek. 

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Fittebbnek és üdébbnek érezheted magad a tavaszi napsütésnek köszönhetően. A jókedveddel pedig másokat is felvidítasz. A munkádban egy új feladattal találnak meg. Ezzel most bizonyíthatod a rátermettségedet a főnökeidnek. Pozitív kisugárzásoddal a párodat is elbűvölöd, aki rengeteg bókkal áraszt el. Ha viszont nem vagy kapcsolatban, valaki olyan akadhat horogra, aki már korábban is nagyon tetszett. 

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Rengeteget dolgozol, hogy elérd a céljaidat, azonban ne feledkezz meg a pihenésről és a magánéletedről sem. A szerelmed úgy érezheti, nem törődsz vele, így érdemes lehet egy romantikus, közös program szervezésébe fognod. Ha szingli vagy, olyasvalaki figyelhet fel rád, aki korábban nem volt szimpatikus a számodra. 

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Hatalmas munkabírásod hamarosan célt ér és a főnökeid is honorálhatják az odaadásod. Néhány fennhéjázó mondatoddal azonban olyanokat sérthetsz meg, akiket nem szeretnél, ezért érdemes odafigyelned arra, miket mondasz a héten. A szerelmeddel a legnagyobb harmóniában éltek egymással. Szingliként viszont élvezed az életet és egyelőre nem gondolsz az elköteleződésre.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Az elmúlt időszak számodra leginkább a munkáról szólt, azonban hagynod kell időt a pihenésre is. Meglátod, kipihenten mennyivel motiváltabb vagy! A pároddal fél szavakból is értitek egymást, és ő tartotta benned a lelket a stresszes napokon is. Ha szingli vagy, ne félj kimutatni a kiszemeltednek, mit érzel. Lehet, hogy ő is pont ugyanazt érzi! 

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nagy változásokra számíthatsz ezen a héten a magánéleted terén. Lesz, aki lemorzsolódik, és olyan is akad, akiről egycsapásra változik meg a véleményed. Ha párban vagy, fontos kérdésben juthattok elhatározásra. Szingliként most érdemes elfogadnod egy meghívást, mert az eseményen megismerhetsz valakit.

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valaki szívességet kérhet tőled a héten, és egy váratlan kiadás is becsúszhat a napokban. Készíts egy tervet, és kövesd nyomon a költéseidet: akkor biztosan nem lesz gond a nem várt költség. Szíved választottjával egy kisebb kiruccanáson töritek a fejeteket. Ha nincs kapcsolatod, a humoroddal foghatsz meg valakit. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük