Heti horoszkóp március 18-tól március 24-ig: a Halak szerelemre lelhet, a Bak új feladatot kap

A napokban sokan új útra lépnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp, 2024. 12. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten számos változás következhet be a csillagjegyek életében. Lesz, aki szerelemre lel, és olyan is akad, akit egy új feladattal találhatnak meg a munkahelyén. Lássuk, mit tartogat még március negyedik hete! Ha arra is kíváncsi vagy, milyen események várhatók 2024-ben a nyugati horoszkóp szerint, ide kattintva elolvashatod.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Egy régóta várt esemény pezsdítheti fel a hétköznapjaidat, az erre való készülődés pedig teljesen leköt. Most lesz lehetőséged megcsillogtatni a tudásod, és a lehengerlő jelenléteddel sokakat meggyőzhetsz helytállásodról. A pároddal nem voltak könnyűek az elmúlt hetek, de végre kilábaltok a mélypontról, és ismét beáll a harmónia közöttetek. Ha egyedülálló vagy, egy nem várt helyzetben bukkanhat fel az igazi.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Rendkívül jól alakulnak a pénzügyeid az utóbbi időben, amiért teszel is. tudatos költéseid miatt nincs hiány a kasszában, és hamarosan összegyűlhet a nagy álmodra szánt összeg is. A szerelmeddel félszavakból is megértitek egymást, és szinte sugárzik rólatok, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, ne félj az új helyzetektől, ugyanis a komfortzónádon túl bukkanhatsz rá a másik feledre. 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ez a hét számodra a humor jegyében telik, a munkatársaiddal és a pároddal is sokat nevethettek a napokban. A jókedved másokra is átragad, motiválttá teszed a környezetedet. A kapcsolatodban egy mélyebb beszélgetésre kerülhet sor, ami még erősebbé teszi a közöttetek lévő köteléket. Ha pár nélkül vagy, ne aggódj, mert már nem kell sokáig várnod a megfelelő partnerre. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy nehéz időszakon vagy túl, ami miatt rengeteg megpróbáltatásban volt részed. Ám miután elvonultak a felhők, sokkal erősebben és határozottabban vágsz neki a céljaidnak. A pénzügyeidben egy kisebb fellendülés várható, a párkapcsolatodban viszont nem árt, ha kicsit több minőségi időt töltötök egymással. Szingliként egy randiappon ismerhetsz meg valakit, aki elrabolja a szíved.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy nagyobb összeg ütheti a markod a napokban, ami jelentősen megkönnyíti a heted költések szempontjából. De légy megfontolt és gondold át, hol is van a legjobb helyen ez az összeg. Szerelmed egy régi titkot fedhet fel előtted. Ha még egyedülálló vagy, a héten egyszerre ketten is megtetszhetnek.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Hamarosan learathatod a kemény munkád gyümölcsét, ugyanis főnökeid honorálják majd az odaadásod. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz mindent megtettél, hogy előrébb juss. A szíved választottjával egy új, közös otthonról álmodozhattok. Ha még szingli vagy, egy titkos imádód lephet meg a napokban. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten a szokásosnál is szétszórtabb lehetsz, amire már a körülötted lévők is felfigyelhetnek. Próbálj meg lassítani és összpontosítani. A feladataidhoz pedig érdemes prioritást felállítani, hogy ne vessz el a sok munkában. A pároddal egy nagyobb utazás előtt állhatok. Ez a kiruccanás felpezsdítheti a kapcsolatotokat. Ha még nincs párod, valami miatt csalódhatsz a jelöltedben.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ezen a héten nehezen uralkodhatsz az érzelmeid fölött, azonban meg kell próbálnod átgondoltan viselkedni. A hirtelen hangulatingadozásaidat egy kis egyedül töltött, pihentető idővel könnyedén orvosolhatod. A pároddal minden a legnagyobb rendben közöttetek, úgy érzed, végre igazán szeretve vagy, ha szingli vagy, egy szórakozóhelyen hívhatnak randira. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A magánéletedben egy teljesen új korszak veszi kezdetét. Új feladatokat és célokat tűzhetsz ki magad elé, de vigyázz, nehogy túlvállald magad. Szerelmeddel egy régi titkot oszthatsz meg, ha úgy érzed, itt az ideje. Szingli vagy? Első látásra tetszhet meg valaki, ám sajnos kiderül róla, hogy foglalt.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A munkahelyeden egy új és rendkívül fontos feladatot bízhatnak rád. Itt az ideje, hogy bizonyítsd a rátermettséged. A pénzügyeid kissé rosszul alakultak az utóbbi időszakban, ezért fontos, hogy számontartsd a költéseidet, de egy fizetésemeléssel is megoldható a problémád. Pároddal rövid kiruccanás színesítheti a hetet. Ha még nincs párod, egy izgalmas flörtbe gabalyodhatsz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy olyan ember okozhat pozitív csalódást számodra a héten, akit korábban nem kedveltél. Talán az is lehet, hogy összebarátkoztok. A munkahelyeden többször kérnek segítséget tőled, de vigyázz, nehogy kihasználjanak. Szíved választottjával közösen oldotok meg egy hirtelen felmerülő problémát. Ha még szingli vagy, titkos imádód végre összeszedheti bátorságát.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Érdemes a héten elintézned a sürgetőbb ügyeidet, mert minden adott, hogy jól haladj velük. A heted gördülékenyen és hatékonyan telik nemcsak a munkában, de a magánéletedben is. Szerelmeddel tele vagytok tervekkel a tavaszra nézve, ha viszont szingli vagy, egy olyan ember kezdeményezhet nálad, akire már te is régóta vágytál. 

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük