Heti horoszkóp március 11-től március 17-ig: a Szűz szerencsés napok elé néz, a Bak jó hírt kaphat

A napokban sokak sorsa fordulhat jobbra a horoszkóp szerint!

Heti horoszkóp, 2024. 11. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezen a héten lesz, akinek Fortuna kíséri az útját, és ahová csak lép, szerencse övezi. De olyan is akad, aki egy rég várt jó hírt kaphat. Lássuk, mire számíthatnak a csillagjegyek március harmadik hetében. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ez a hét jelentős változásokat hozhat a karrieredben. Új feladatokat kaphatsz, amelyek megoldásával bizonyíthatod rátermettséged. A szerelmeddel kicsit eltávolodtatok egymástól, de egy kis közösen töltött minőségi idővel újra visszaállíthatjátok a harmóniát. Ha szingli vagy, itt az idő, hogy beadd a derekad annak, aki már rég csak rád vár. Meglátod, megérte várni!

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Mozgalmasan alakul a heted, de mindent sikerülhet elintézned, amit elterveztél, ha jól gazdálkodsz az idővel. A pároddal új terveket szövögettek, amelyek megvalósítása időigényes lehet. Ne adjátok fel, mert a kitartásotokkal valami remek dologban lehet részetek. Ha nem élsz párkapcsolatban, most kiderülhet, ki is az, akire igazán vágysz.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nehéz időszakon vagy túl, de sikerül felállnod a megpróbáltatásokból, és újult erővel, de sokkal magabiztosabban vágsz neki a jövőnek. A párkapcsolatodban viszont nagy a harmónia, a pároddal félszavakból is megértitek egymást. Ha szingli vagy, egy kínos helyzetben találhatsz rá az igazira. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Mozgalmasan alakul a heted, egy rég látott barátoddal is összefuthatsz. A pénzügyeid rendkívül jól alakulnak, és ha továbbra is tudatos maradsz, hamarosan valóra válthatod az egyik kisebb álmod. A párkapcsolatod kiegyensúlyozott, de ha még szingli lennél, se csüggedj, mert egy olyan emberbe botlasz a héten, aki teljesen elvarázsol.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy új hobbiban próbálhatod ki magad, ami annyira kikapcsol, hogy szeretnéd beiktatni a mindennapokba. Valaki szívességet kérhet tőled, a segítségeddel most bizonyíthatod, hogy mindenben mellette állsz. Szíved választottjával egyre szorosabb a kapcsolatotok, ami biztonságérzettel tölt el. Ha még szingli vagy, az exedről hallasz alaptalan pletykákat.  

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó híreket tartogat számodra a hét, a napokban több szerencsés fordulatban is részed lehet. Nem véletlen, hogy egész héten mosolyogsz, és a motiváltságod másokat is inspirál majd. A kedvesed szerelmi vallomása csak fokozza az örömöd, ha pedig szingli vagy, első látásra eshetsz bele valakibe. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy olyan emberrel futhatsz össze, akivel régóta konfliktusotok van egymással. Ez a találkozó most alkalmat adhat arra, hogy megbeszéljétek a problémát. A pároddal a humor jegyében telik a hét, de még a szokásosnál is vidámabbak lehettek egymás társaságában. Ha szingli vagy, forró flörtbe keveredhetsz. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A munkádban a tökéletes állást keresed, és hamarosan egy új ajánlattal környékezhetnek meg. Jól gondold át, mit szeretnél csinálni, mert amit választasz, amellett kell elkötelezned magad. A pároddal egy nagyobb kirándulásban lehet részetek, ami színt hoz a kapcsolatotokba. Szingliként egy randiappon találhat meg a szerelem.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nehéz időszak van mögötted, ami sok mindent tanított számodra az életről. Ezekkel az új tapasztalatokkal felvértezve végre magabiztosnak érezheted magad. A szíved választottja mindent megtesz azért, hogy észrevedd, neki te vagy az első. Ha nem vagy párkapcsolatban, régi plátói szerelmed bukkanhat fel.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A napokban egy, a munkáddal kapcsolatos jó hírben lehet részed. Ez egész hétre biztosítja a motivációd. Már most a nyári terveket szövögeted, de nem könnyű megtalálni a megfelelő időbeosztást. Szerencsére a szerelmed segít tisztábban látni és priorizálni. Ha még egyedülálló vagy, egy új jelentkező akadhat a horgodra. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy nagyon fontos döntésedről derülhet ki a napokban, hogy jó vagy rossz volt-e. Kíváncsisággal tekintesz a jövőbe, és alig várod, hogy az új kihívásokkal tanulj valamit az életről. A pároddal együtt sikerül megoldanotok egy családi problémát, ami még inkább összekovácsol titeket. Szingliként most letisztázódhat benned, kire is vágysz igazán. 

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten kellemesen csalódhatsz egy olyan emberben, aki első látásra nem volt szimpatikus számodra. Ez megtanítja, hogy ne ítélkezz, mielőtt nem ismered valaki múltját. Ha párban vagy, akkor egy fenyegető harmadik fél léphet az életetekbe. De nem kell aggódnod, mert a szerelmed mindent megtesz azért, hogy megbízz benne. Egyedülállóként olyasvalaki tetszik meg, aki külsőleg nem az eseted.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük