Heti horoszkóp március 4-től március 10-ig: a Bak szerencsés hét elé néz, a Skorpiónak pénz ütheti a markát

Izgalmas napok elé néznek a csillagjegyek!

Heti horoszkóp, 2024. 10. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Március második hetében néhány csillagjegy rendkívül szerencsés lesz. Olyan is akad majd, akinek nem várt pénz ütheti a markát. Lássuk, milyen eseményekre számíthatsz a héten!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Motiváló versenyhelyzetben lehet részed a munkahelyeden. Ez segíthet abban, hogy megmutasd a rátermettséged. A pároddal kissé elhanyagoltátok egymást az utóbbi időben, ezért érdemes lehet időt szánnotok a romantikára. Ha szingli vagy, egy régi szerelmed bukkanhat fel. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kérhet tőled a héten, ám valószínűleg nem teheted meg, hogy segítesz neki. Légy őszinte, és jelezd időben, hogy nem számíthat rád. A pároddal új terveket szövögettek a közös otthonotokat illetően, ha egyedülálló vagy, egy plátói szerelmed kereshet fel a héten.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagy megkönnyebbülés tölt majd el az elmúlt hét sikerei miatt. Légy büszke magadra, és élvezd ki az elismerést. A főnökeid hamarosan honorálhatják az odaadásod. A szerelmeddel egy romantikus estére készülhettek. Most megmutathatod, milyen gyengéd és romantikus lélek vagy valójában. 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy olyan emberben csalódhatsz pozitívan a héten, akit első látásra nem kedveltél. Ez megtaníthat arra, hogy ne ítélj elhamarkodottan, és igyekezz megismerni a környezetedben lévő személyeket. Ha kapcsolatban élsz, egyikőtök rokona kapcsán merülhetnek fel fontos kérdések. Szingliként egy randiappon találhatod meg a szerelmet. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A hét eleje rendkívül pozitív lesz számodra, és energiával telinek érezheted magad. A körültekintő költéseidnek hála pedig a pénzügyeid is jól alakulnak. A párkapcsolatod harmonikus, szerelemmel teli. Fél szavakból is megértitek egymást. Egyedülállóként most inkább önmagadra fókuszálsz. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A napokban rendkívül sok alkalmad nyílik arra, hogy megmutasd a kreatív éned. Ez örömmel tölt el, hisz végre azzal foglalkozhatsz, amit igazán szeretsz. A kedveseddel egy kisebb vitába keveredhettek, de sikerül gyorsan elsimítanotok az ügyet. Szingliként egyszerre két ember is küzdhet a kegyeidért.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A magánéletedben a csodával határos módon sikerül elkerülnöd egy kellemetlen helyzetet. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hetetek, szinte bármiből viccet csináltok a napokban. Ha szingli vagy, egy nehezebb döntés várhat rád, ami meghatározhatja a következő időszakodat. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nem várt pénzösszeg ütheti a markod a héten, aminek nagyon örülsz, hisz van hová tenned. Meg kell próbálnod jobban beosztani a pénzed, ugyanis az utóbbi időben kicsúszott a gyeplő a kezeid közül. A pároddal romantikus közös program várhat rátok. Ha szingli vagy, egy szórakozóhelyen szólíthat le egy szimpatikus illető. 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A tavasz közeledtével egy kisebb utazás ötlete merülhet fel benned és a barátaidban. Ne habozz, és csapj le az alkalomra. Nagyon sokat dolgoztál az utóbbi időben, megérdemled a pihenést. A szíved választottjával közösen oldhattok meg egy kisebb problémát, ez bebizonyíthatja számodra, hogy jó csapat vagytok.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A következő napokban előfordulhat, hogy amire gondolsz, az valósággá válik, tehát óvatosan azzal, mit kívánsz. A barátaid egy buliba hívhatnak, ahol ha elengeded magad, és önmagad adod, akkor valaki felfigyelhet rád. Ha párkapcsolatban élsz, most egy romantikus vacsorán vehettek részt a szerelmeddel. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nehéz és fárasztó időszakon vagy túl, ami megterhelte a lelked, de ne aggódj, mert most egy időre vége szakad a megpróbáltatásaidnak. Élvezd ki a nyugodt napokat, és foglalkozz a lelki egészségeddel. Szingliként egy olyan emberrel találkozhatsz, aki kirángat a szürke hétköznapokból, ha párkapcsolatban élsz, nagy a szerelem közöttetek.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ingerlékenyebb és lobbanékonyabb lehetsz a héten, de ha odafigyelsz a reakcióidra, és átgondolod a válaszaid, akkor sok kellemetlen szituációtól kíméled meg magad. Ne hagyd, hogy a rossz érzések a hatalmukba kerítsenek, és próbálj meditálással ellazulni. A pénzügyeid szuperül alakulnak, és a pároddal is minden rendben.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük