Heti horoszkóp január 8-tól január 14-ig: az Ikrek szerelembe eshet, a Nyilasnak pénz ütheti a markát

Lássuk, mit tartogat a heti horoszkóp!

Heti horoszkóp, 2023. 2. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A horoszkóp az év második hetében csupa pozitív eseményt tartogat a csillagjegyek számára. Lesz, aki a napokban találhatja meg az igazit, és olyan is akad majd, akinek jelentős összeg ütheti a markát. Nézzük, mi fog még történni a következő időszakban! Ha arra is kíváncsi vagy, mit tartogat számodra 2024, ide kattintva elolvashatod.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Újult erővel vágsz neki az évnek. Úgy érezheted, most jött el az ideje a változásoknak az életedben. A szerelmi életed viszont tartósan harmonikus, a pároddal félszavakból is megértitek egymást. Szingliként megfogalmazódhat benned, ki számodra a tökéletes partner. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Rengeteg feladat vár rád a héten, ezért jobb, ha rendszerezed a teendőidet. A pároddal új célt tűzhettek ki, ami akár pénzforrás is lehet. Ha szingli vagy, érdemes körbenézned a baráti társaságodban, valaki csak arra várhat, hogy végre észrevedd. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A pénzügyeid egyre jobban alakulnak, de sokat teszel is érte. A szerelemben viszont úgy tűnik, mindeddig nem termett számodra babér. Az áttörést egy nem várt esemény hozza meg, ahol végre belebotolhatsz életed szerelmébe. Ne hagyd ki a lehetőséget! A munkádban néhány apróbb problémán kívül minden rendben van. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagy lehetőségre tehetsz szert a munkahelyeden, és jobb, ha élsz vele, hisz számos előnyöd származhat belőle. Bár a hónap eleje nagyon mozgalmas lesz számodra, érdemes a párkapcsolatodra is időt szánni. A párod a sok munka miatt elhanyagoltnak érezheti magát. Ha szingli vagy, érdemes kipróbálnod egy párkereső applikációt, talán ott vár rád az igazi. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy izgalmas és kalandos utazásra készülhetsz a szerelmeddel, ennek köszönhetően végre ti is kikapcsolódhattok. Rengeteget dolgoztál az elmúlt egy évben, ne sajnáld a magatokra szánt időt. Az egész éves kemény munkádnak hamarosan megérhet a gyümölcse. A családodban valakinek, aki korábban sokat segített neked, szüksége lehet rád. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nagyon mozgalmasnak ígérkezik számodra január második hete. Egy olyan emberrel találkozhatsz, akit rég nem láttál már, de korábban fontos szerepet töltött be az életedben. Rajtad múlik, felmelegítitek-e a régi érzelmeket, vagy inkább nem tépitek fel a sebeket. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Minden jel arra utal, hogy egyre jobban alakulnak a pénzügyeid. Sikerült spórolnod, ami egy lépéssel közelebb repít a céljaid eléréséhez. Még sok munka vár rád, de már látszik a fény az alagút végén. Érdemes kitartónak lenned a magánéletedben is, ugyanis egy nehezen jött szerelem könnyítheti meg az életed. Valaki csak rólad álmodik. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A múlt hibáin rágódsz, és azon gondolkozol, hogyan tudnád semmissé tenni. A napokban pedig lesz alkalmad kijavítani a botlásokat. Valaki jó tanácsokkal lát el, érdemes megfogadnod őket. A szerelmeddel a napokban izgalmas kirándulásban lehet részetek, ha szingli vagy, hamarosan felbukkanhat egy titkos hódoló.  Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A héten egy olyan emberrel lehet konfliktusod, akivel nagyon közel álltok egymáshoz. A régi ismeretségnek köszönhetően viszont hamar megoldjátok a problémát. A munkahelyeden nagy erőbedobással végzed el a feladataidat, amire már a főnökeid is felfigyeltek. Nem lehet messze az áhított előléptetés, aminek nem kicsi anyagi vonzata lehet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerencsés hét elé nézel mind a munkádban, mind pedig a magánéletedben. Végre bele mersz vágni azokba a tervekbe, amiket kezdtél feladni az elmúlt időszakban. Légy kitartó, és meglátod, hamar látszik majd az eredménye. A társad szinte rajongva szeret, amit te viszonzol felé. Szingliként találkozhatsz valakivel, aki felpezsdíti a szürke hétköznapjaidat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ez a hét remek alkalom arra, hogy átgondold a terveidet. Lehet, már olyan is van közöttük, ami elvesztette az aktualitását. Ne feledd, nem muszáj mindent befejezni, főleg, ha már te sem látod az értelmét annak, hogy véghez vidd. A születésnapod megtervezésénél gondolj majd arra is, ki az, akiben elvesztetted a hited. Lehet, jobb átgondolnod, kit szeretnél az életedben látni.  Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A munka terén nagyon sok jó ötleted támad, amit a főnökeid is értékelnek. Lelkesedésed átragaszthatod a munkatársaidra is, így hatékonyabbá teheted a csapat munkáját. A házasságodban, kapcsolatodban rengeteg jó élményben lehet részed, amik egy életre beleivódnak az emlékezetedbe. Szingliként viszont reménytelen szerelembe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hunngary)

Ezt is szeretjük