Heti horoszkóp január 1-től január 7-ig: a Skorpió szerelemre, a Bak szerencsés fordulatra számíthat

Erre számíthatsz az év első hetében a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp, 2023. 1. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre itt az új év, az új lehetőségek időszaka. Aki levonta a következtetéseket a tavalyi év történéseiből, nyitottan, tudatosan várhatja az előtte álló időszakot.

Az év első hetében végiggondolhatod, mi mindent szeretnél elérni, sokan újévi fogadalmat kötnek ilyenkor, melyek a megfelelő stratégiával komoly eredményekkel kecsegtetnek.

A szívügyek mellett az anyagi fejlődés, a szakmai sikerek és a társas kapcsolatok is fókuszba kerülhetnek az első héten. Lássuk, mit mond a horoszkóp a csillagjegyek számára! Ha az éves horoszkóp is érdekel, azt is megmutatjuk neked.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Motiváltnak, erővel telinek érezheted magad a hét kezdetén, ami sokakat meglep. Energiáddal kitűnhetsz a munkahelyedre visszaérkező fáradt kollégák közül. Rengeteg kreatív ötleted kaphat most hangsúlyt, mely a karrieredben és a kapcsolataidban is előnyhöz juttat. Ha párkapcsolatban élsz, társaddal újra fellángolhat a tűz, nagyon egy húron pendültök. Szingliként sikered lehet az ismerkedésben, ha minél több helyen megfordulsz. Lendületességed sokakat első látásra lenyűgöz. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Úgy érzed, készen állsz arra, hogy új fejezetet kezdj az életedben. Valami megmagyarázhatatlan belső hajtóerő segít az ötleteid megvalósításában, a héten minden tervedet sikerre viszed. A sikerszériát érdemes kihasználnod a magánéletedben, az otthonodban is. Komoly határozottságod párodnak is feltűnik, aki maximálisan támogat az előrelépésben, de fel kell kötnie a gatyáját a lendületedhez. Ha még nincs párod, egy új hely vagy hobbi révén ismerhetsz meg valakit, aki jó benyomást tesz rád. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Megannyi ötleted van az új hétre és az új évre nézve, sok fogadalmat köthetsz most, és eleinte szigorúan tartod is magad hozzájuk. Tudatosan, kis lépésekkel indítsd a változást, hogy hosszú távon betartható legyen! Párod támogat, sőt, átveheti lelkesedésedet is, így együtt vághattok bele a tervezésbe, ami könnyebbé teszi a megvalósítást is. Ha még nincs párod, olyan helyen hozhat össze a sors valakivel, ahol nem is számítasz rá. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Már az év első hetében feladatok tömkelegével nézhetsz szembe, ami kicsit váratlanul ér, de hamar felülkerekedsz a félelmeiden, teljesítményed pedig a munkahelyeden és a magánéletedben is mindenkinek szemet szúr majd. Az ünnepek utáni fáradtságnak nálad nyoma sincs! Pároddal felvetődhet egy közös cél vagy egy utazás gondolata a közeljövőben, ami újult erővel tölt el. Egyedülállóként most stabilnak érzed magad, ám a közeledben valakinek titokban talán pont ez az önállóság imponál. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A tavalyi évben vállalt rengeteg munka kicsit zárkózottá tett, és maximalizmusod miatt talán túl nagy elvárásokat támasztottál szeretteid felé is. Január első hetében viszont megfogadhatod, hogy több időt szánsz a szociális életedre, akár régi barátaiddal is felveheted a kapcsolatot, sokat tanulhattok egymástól. Párod több teret hagyhat neked, ami most pozitív erővel hat rád. Ha egyedülálló vagy, nyitottságod révén új embereket is megismerhetsz. Talán köztük van az igazi is? Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Az ünnepi hajtás miatt az elmúlt időszakban kevesebbet pihenhettél, mint szerettél volna, így január első napjai fáradtabban indulhatnak. Hamarosan nyugodtabb hetekre van kilátás a munkahelyeden is, ami miatt már tervezgetheted a felszabaduló időd. Párod kedves gesztusokkal teheti szebbé a hetedet, de egy utazás terve is szóba jöhet. Egyedülállóként egyre többet foglalkoztathat a gondolat, hogy megállapodj. Ha nem tudod, hogy vágj neki, akár az online ismerkedés is jó ötlet lehet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Ha a tavalyi évedből levontad a közvetkeztetéseket, mára világossá válhatott, mire kell több figyelmet fordítanod. Már a héten beleveted magad az új terveidbe, amitől nagyon sok pozitív változást remélhetsz a munkában és a magánéletben egyaránt. Pároddal a hosszabb távú terveitek is szóba kerülhetnek a héten. Ha egyedülálló vagy, nehezen veted bele magad az ismerkedésbe. Akár az online társkeresés is elindíthat a kellő önbizalom megszerzése felé vezető úton. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Úgy érzed, 2024 a te éved lesz, és már január első hetébe óriási lendülettel veted bele magad. A tavaly befektetett energiák most megtérülni látszanak, csak győzz válogatni a lehetőségek között. A héten bármibe fogsz, jól sül el, ami önbizalmat és további lelkesedést ad. Pároddal imádtok egymás társaságában lenni, teljes köztetek az összhang, így közös programokban bővelkedhet az év kezdete is. Szingliként hirtelen több udvarló is feltűnhet a színen, de egyvalaki komolyabban is érdekelhet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Meglepő lehetőségek találhatnak meg már az év első hetében, ami akkor is megalapozza a hozzáállásod, ha nem élsz velük. Talán a karrierváltáson gondolkodsz régóta, vagy egy új tanfolyamot szeretnél elkezdeni? Egyre nagyobb tudatossággal szervezed a napjaidat a céljaid érdekében. Párod is rászorulhat a támogatásodra, ami még jobban összekovácsol benneteket. Szingliként egy régi ismerősödről derülhet ki, hogy mélyebb érzelmeket is táplál irántad. Rajtad állhat, milyen irányt vesz a kapcsolatotok. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Az év első hetében az érzelmek keríthetnek hatalmukba, ám ez nem megbénít, sokkal inkább motivál a céljaid elérése felé vezető úton. Egészen konkrét ötletek juthatnak eszedbe, amelyek előrevisznek, és szerencsés fordulatokra is számíthatsz. Első látásra szemet szúr mindenkinek, hogy jó hangulatban indult számodra a január. Pároddal eltérő szeretetnyelvetek ellenére is megértitek egymást, az együtt töltött idő új energiákat szabadíthat fel bennetek. Szingliként végre beismerheted magadnak, hogy valaki nagy hatással van az életedre, és talán lépni is mersz majd. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nem igazán hiszel az újévi fogadalmakban, mégis minden év elején felötlik benned, mi mindent szeretnél véghez vinni az előtted álló időszakban. Ne félj papírra vetni az ötleteidet, de csak kis lépésekben tervezd meg a változást! Ha párkapcsolatban élsz, egy teljesen új hobbi vagy program ötlete is felmerülhet, a héten kicsit belemerülhettek ennek részleteibe, tervezgetésébe is. Ha egyedülálló vagy, a héten jóleső bókokban fürdőzhetsz, valamiért mégsem mered elhinni, hogy a személyednek szólnak. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Rengeteg célod lehet az évre nézve, így az első heted a tervezgetés szellemében telhet el. Ha sokat szeretnél utazgatni, nem árt összegezned az anyagiakat, és akár meg is születhet most benned az ötlet, honnan tehetnél szert még bevételre, vagy hogyan spórolhatnál többet az álmaidhoz. Párod hamar átveheti lelkesedésedet, ám azt is megértheti, hogy saját időt is biztosítania kell számodra. Szingliként most talán nem koncentrálsz tudatosan a párkeresésre, egy találkozás mégis nem várt módon megmozgat benned valamit. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük