Heti horoszkóp november 20-tól november 26-ig: a Skorpiónak pénz ütheti a markát, a Szűz lezárhat egy korszakot

Nagy fordulatokra számíthatnak a csillagjegyek a következő napokban.

Heti horoszkóp 2023. 47. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan véget érnek a rövid és sötét őszi napok, egyre közelebb van a téli napforduló, amit nagyon sok csillagjegy már tűkön ülve vár. De addig is rengeteg váratlan és izgalmas dolog történik. 

November utolsó előtti hetében lesz, akinek pénz ütheti a markát, és akad olyan is, akinek sikerül lezárnia egy hosszú és fájdalmas korszakot az életében. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A párkapcsolatodban egy nagyobb probléma ütheti fel a fejét, de sikerül gyorsan megbeszélnetek az ügyet. Az egyik családtagod segítséget kérhet tőled, egy olyan feladatban lesz rád szüksége, amiben te már profinak mondhatod magad, így magabiztosan mondasz neki igent. A munkád elégedettséggel tölt el, jól végzed a dolgod, amit elismeréssel hálálnak majd meg. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy belevesd magad a szórakozásba. Nem kizárt, hogy egy buliban ismered majd meg az igazit. Úgy érezheted, hogy kifolyik a kezeid közül a pénz, ezért nem árt egy kis önvizsgálatot tartani. Lehet, olyasmire is költesz, amire igazából nincs szükséged. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy olyan embernek szeretnél bizonyítani, aki, úgy érzed, nem tisztel eléggé. De vigyázz, mert sok energiádba kerülhet ez az akció, és nem is biztos, hogy megéri. A következő napokban alkalmad adódik egy rövidebb pihenésre. Használd ki minden pillanatát, és igyekezz elengedni magad. Szükséged lesz a tartalékaidra. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Amihez hozzáérsz, arannyá válik a kezeid alatt, ezért a következő napokban megéri produktívnak lenned. Kezdj hozzá az álmaid megvalósításához, mert minden adott, hogy sikerre vidd őket. A párod meglepetéssel készülhet számodra, igyekezz viszonozni a kedvességet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Úgy érezheted, eltűnt a harmónia a mindennapjaidból, és nem találod az egyensúlyt a munka és magánélet között. Sokat segíthet ezen egy bulis este a barátaiddal vagy egy romantikus vacsora a szerelmeddel. Beszéld ki magadból a problémákat. Nagyon sokat jelenthet, ha elmondod, mi bánt. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy olyan korszak zárulhat le az életedben a következő napokban, ami szinte minden napodba csempészett egy kis szomorúságot. Használd ki, hogy fellélegezhetsz, és próbálj meg kikapcsolódni a szeretteid körében. Az események az önbizalmadra és a pénzügyeidre is jó hatással lehetnek. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy közelgő program miatt lehetsz most izgatottabb, ami nagy fordulópontot hozhat az életedbe. Olyasvalakivel találkozhatsz, akit már rég nem láttál, de kíváncsi vagy, hogyan alakult az élete. A munkádban jól teljesítesz, aminek hamarosan meglehet a gyümölcse is. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nem várt pénzösszeg ütheti a markod a következő napokban. Nagyon jól jöhet, hisz kicsit megszaladtak a költéseid az elmúlt időszakban. A párkapcsolatod a lehető legjobban alakul, félszavakból is értitek egymást a szerelmeddel. Ha szingli vagy, most egy új hobbival kapcsolódhatsz ki, ami teljesen felvillanyoz majd. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy régi konfliktust sikerülhet rendeznetek az egyik családtagoddal, ami nagyon jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Érdemes a következő napokban a szerelmedre koncentrálnod, mert úgy érezheti, elhanyagoltad. Egy romantikus közös mozi vagy a kedvenc éttermetekben egy vacsora kiengesztelhetiHoroszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A szerelmi életed felpezsdülhet a napokba. Ha szingli vagy, érdemes körülnézned a baráti társaságodban, mert valaki régóta várhatja, hogy észrevedd. A családodból valakivel meglepő dolog történik, hogy megnyugtasd, biztosítsd a támogatásod felől.  Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A munkahelyeden szinte pótolhatatlanná váltál, sorra kapod a dicséreteket a főnökeidtől. Ez jó hatással van az önbecsülésedre, és végre azt érzed, igazán kiemelkedő vagy valamiben. A szerelmeddel izgalmas utazás várhat rátok. Csak rajtatok múlik, éltek-e a lehetőséggel.  Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten megismerhetsz valakit, aki teljesen elcsavarja a fejed. Ez teljesen elfeledtetheti veled a mindennapi taposómalmot, és izgalmat csempész az életedbe. A munkádban néhány apró problémát leszámítva minden jól alakul, és a pénzügyeidben is magabiztos vagy. Ne hagyd, hogy a környezetedben lévő energiavámpírok elbizonytalanítsanak! Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük