Heti horoszkóp november 13-tól november 19-ig - a Rák jó hírt kaphat, a Bikát régi ismerőse lepheti meg

Nyugodt, békés napok elé néznek a csillagjegyek.

Heti horoszkóp 2023. 46. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November harmadik hetében csupa pozitív esemény történik a csillagjegyek életében. Egyesek jó hírt kaphatnak, másokat pedig egy régi ismerősük lepheti meg. Lássuk, mit tartogatnak a következő napok!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A szerelmi életedben most minden a legjobban alakul, ha szingli vagy, felfigyelhetett rád valaki, akit már régóta ismersz. Rajtad múlik, adsz-e neki esélyt. A pénzügyeid az elmúlt időszakban kissé kaotikusan alakultak, de vége a nem várt költéseknek, és végre ismét a terveid szerint haladhatsz. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy régi ismerősöd bukkanhat fel a napokban, aki szeretne bocsánatot kérni tőled. Nagyon megbántott, viszont nem tudsz tovább haragudni, ez pedig nagy megkönnyebbülést hoz magával. A munkádban nagyon jól teljesítesz, amit a főnökeid is látnak. Ideje lehet fizetésemelést kérni. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Nehéz döntés előtt állsz, de már mélyen, belül, tudod, mi a helyes. Hallgass a szívedre, nem fog becsapni! A kapcsolatotokban kisebb problémák jelentek meg, amelyeket könnyedén tudtatok orvosolni a pároddal. Ha szingli vagy, érdemes letöltened egy randiappot. Most minden alkalmas arra, hogy új embereket ismerj meg. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A párkapcsolatod a lehető legstabilabb, fél szavakból is értitek egymást a pároddal. Sok odafigyeléssel hosszú ideig tudtok majd harmóniában élni. A napokban egy olyan jó hírt kaphatsz, ami az év hátralévő részére is hatással lehet. A munkahelyeden most nagy a nyüzsgés, de te próbálj meg higgadt maradni. Meglátod, hogy a hidegvér sok mindenben a segítségedre lehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Szívességet kérhetnek tőled, de úgy érezheted, minden jogod megvan arra, hogy visszautasítsd a segítséged. Alaposan gondold át a döntést, ugyanis egy barátságba kerülhet. Egy családi eseményre is hivatalos lehetsz. Végre a szeretteid körében töltődhetsz fel. Erre már nagyon rég vártál. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ha egy új munkahelyen próbálsz beilleszkedni, ne feledd, hogy légy nyitott és alkalmazkodó. Bízz magadban, mert szerethető vagy és a szakmádban is megállod a helyed. Szingliként már rég vágysz egy társra, ami nem is olyan elérhetetlen, mint gondolnád. Egyvalaki felfigyelt rád, és hamarosan meg is kereshet, hogy elmondja, mit érez. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Probléma adódhat egy családtagoddal, de egy emberként álltok mellette a bajban, ami erőt ad neki a felépüléshez. Nemcsak otthon, hanem a munkahelyeden is számítanak rád. Kemény időszak következik, de te mindent megteszel annak érdekében, hogy ebből semmit se érzékeljen a párkapcsolatod. A szerelmed egy meglepetéssel készülhet neked. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Nagy utazás várhat rád a következő időszakban, és egy olyan hely lehet az úti cél, ahová már rég szerettél volna elmenni. Itt az ideje, hogy pihenj és kikapcsolódj. Ha kapcsolatban élsz, rengeteg közös programban lehet részetek a napokban, szingliként viszont a barátaiddal töltöd az időd, amit egyáltalán nem bánsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Megható pillanatban lehet részed a gyermekeddel, ilyenkor mindig eszedbe jut, milyen csodálatos is szülőnek lenni. Igyekszel, hogy megtartsd az egyensúlyt a munka és a család között, viszont ez nem mindig sikerül. Ne legyen lelkifurdalásod: senki sem tökéletes. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A pénzügyeid a lehető legjobban alakulnak, gyorsan és könnyedén haladsz a céljaid felé. Nem csoda, hisz keményen dolgozol a hétköznapokban, és akadhatnak hétvégék is, amik munkával telnek. Azonban ne felejts el pihenni sem, és a magánéletedre is áldozz, hisz minden kapcsolatot ápolni kell azért, hogy jól működjön. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Fáradtnak és kimerültnek érezheted magad, a héten azonban lesz alkalmad relaxálni. Csak használd ki a lehetőségeidet, és gondolj magadra is néha. A munkahelyeden felnéznek rád, hisz a jó vagy a szakmádban. Ha így folytatod, akár az előléptetésig is juthatsz. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha kapcsolatban vagy, meghitt programmal készülhet neked a párod. Ideje neked is viszonoznod a kedvességeket. Főzz neki valami finomat, vagy lepd meg egy aprósággal. Meglátod, mennyire örülni fog neki. A munkahelyeden sokszor kérnek tőled segítséged, ami fárasztó lehet. Meg kell tanulnod nemet mondani. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük