Heti horoszkóp november 6-tól november 12-ig - A Bak meghitt hangulatba kerül, a Rák bizonyítani akar

Mozgalmas napok elé néz minden csillagjegy!

Heti horoszkóp 2023 45. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November második hetében már minden csillagjegyet megérint az ünnepek szele. Ez azonban mindenkiből mást vált majd ki.

Vannak, akiknek a szerelmi életük pezsdül fel, másoknak a munkahelyén történnek pozitív változások. Lássuk, mit tartogat a csillagjegyeknek a hét!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy barátod furcsa pletykával állíthat be hozzád a héten. Hallgasd meg, de ne add tovább! Ha párkapcsolatban vagy, a párodnak nehezebb időszaka lehet most, ezért próbálj kiemelt figyelmet fordítani rá. Ez sikerülni is fog, hiszen most a szokásosnál is gondoskodóbb vagy! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Ha gyermeked van, most büszkeség öntheti el a szíved. Munkahelyeden egy új munkatársnak kell segítened, ezért jobb, ha ellátod pár hasznos tanáccsal. Párkapcsolatokban harmadik fél jelenhet meg valamelyikőtök oldalán. Rajtatok múlik, hogyan kezelitek a szituációt. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A hét kedvez a családi összejöveteleknek, ha most találkoztok, akkor jó hangulatú lesz az együtt töltött idő. Ha szingli vagy, megérhet benned a vágy egy tartós kapcsolatra, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor a következő lépéseket tervezhetitek. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

November második hete a munkáról fog szólni. Lehet, hogy új helyen kezdtél, de az is lehet, hogy csak új feladatokat kaptál. Figyelj nagyon oda, mert egy hiba most rossz benyomást kelthet! Házasságokban, együttélésekben úgy érezhetitek elmúlt a vágy - pedig lehet, hogy csak kevés minőségi időt töltöttetek együtt. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Döntéshelyzet elé kerülhetsz a héten. Ne feledd, a legrosszabb az, ha nem döntesz sehogy! Kedvez a hét utazásoknak és különböző kulturális programoknak is. Párkapcsolatban érdemes lenne nyíltabban kommunikálnod, mert a párod nem gondolatolvasó. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Fáradtan indul november második hete, azonban egy nem várt hír felvillanyoz majd. Egy családtagoddal összetűzésbe kerülhetsz, azonban sikerül elsimítani a kedélyeket, úgyhogy végül pluszosan jöttök ki a dologból. Ha szingli vagy, egy barátod arra agitál, hogy ideje elkezdeni ismerkedni. Hallgass rá! Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Gyermeked nem várt meglepetéssel készül, ami megmelengeti a szívedet. Házasságokban, együttélésekben új dolgot tudhatsz meg a másikról, ami tovább mélyíti a kapcsolatotokat. Munkahelyeden kedvező anyagi hírek várnak, amitől visszatér a motivációd. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Amihez hozzányúlsz, most arany lesz belőle! Megéri tehát produktívnak lenni a héten. Valaki a környezetedben úgy érezheti, elhanyagolod - ne vedd ezt támadásnak, inkább találkozz vele egy kávéra. Párod meglepetéssel várhat egyik nap, amin elérzékenyülsz majd. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Motiválatlan lehetsz a héten, ezért érdemes elgondolkodni egy-két nap szabadságon. Egy családtagod vagy barátod nem nézheti jó szemmel az elmúlt időben hozott döntéseid. Ne feledd, hogy ez a te életed, és nem kell megfelelned neki. Párkapcsolatokban most romantikus pillanatokat élhettek át. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Meghitt hangulatba kerülhetsz így december felé haladva, azonban ne vedd zokon, ha sokan még a halloweeni bulit sem heverték ki. Vezesd le az izgatottságod a karácsonyi ajándékok megvásárlásával. Ha szingli vagy, most rászánhatod magad a társkereső applikációk világára. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy közeli szeretted miatt aggódhattál az utóbbi időben, de szerencsére úgy tűnik, szerencsés irányt vesz a sorsa. Pénzügyekben fellendülés várható, ugyanis ez az idő kedvez a különböző biznisz, adok-veszek időszakoknak. Ha szingli, vagy most új hobbira tehetsz szert, ami felvillanyoz majd. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Izgatott lehetsz egy közelgő program vagy utazás miatt. A munkahelyeden dicséretben részesülhetsz egy felettesedtől, ami meghozza az önbizalmad, és pénzügyi fellendülést is ígér. Szerelmi életedben egy régóta húzódó döntéshelyzetre sikerül pontot tenni. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük