Heti horoszkóp október 30-tól november 5-ig - A Bika szerelmes lesz, az Ikrek végre megkönnyebbül

Szerencsés napok elé néznek a csillagjegyek!

Heti horoszkóp 2023 44. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten elérkezünk az ősz utolsó hónapjához, és a múlt hetihez hasonló csonka hét vár ránk. A hideg idővel együtt beköszönt a megnyugvás ideje is.

Számos pozitív fordulatot is tartogat november első hete. Lássuk, mit jósol a heti horoszkóp a csillagjegyeknek!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A múlt heti lelkesedésed egy kicsit lankadni kezd, de ez nem baj. Remek lehetőséget kínál ez arra, hogy kicsit lelassíts még a karácsonyi dömping előtt. Ha egy barátod vagy családtagod segítséget kér, most ne légy rest! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A szerelemben fordulat várható, ami felvillanyoz téged és energikussá tesz. Lehet, hogy valaki nem nézi jó szemmel a boldogságodat, de ne hallgass a negatív hangokra. A munkában különösen fókuszálj, mert most észrevehetik a törekvésed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Anyagiak terén jó híreket kaphatsz, ami jól jön majd a közelgő karácsony miatt. A szerelemben sikerül valamit tisztáznotok, ami mindkettőtöknek nagy megkönnyebbülést jelent. Egy idősebb családtagodnak szentelj fokozott figyelmet a héten. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Múlt héten egy hosszú és kalandos időszak végére pontot tehettél, ami elhozta számodra a nyugalmat. Ezen a héten azonban már nem lesz idő ezen merengeni: felpörögnek az események mind szerelem, mind karrier terén. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Bár ez az időszak nem a kedvenced, most mégis motiváltan vágsz neki. Ha párkapcsolatban élsz, most meghitt pillanatokat élhettek meg, és egyenesbe jöhet minden. Anyagiak terén sem lesz panasz, ugyanis váratlan pénz állhat a házhoz. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A héten új embert ismerhetsz meg, azonban még nem tudhatod, milyen szereppel érkezett az életedbe. Legyél nyitott, bármit is szeretne tőled! A munkában a felettesed megdicsérhet, ami kellő motivációt és lelkesedést ad majd neked a hétre. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Több apró bosszúság is ér a hét első felében, azonban a végén sikerül mindent megoldani. A hétvége a pihenésnek kedvez: kuckózz be egy pokróc alá és nézd végig a kedvenc sorozatodat. A szerelemben egy régóta húzódó ügy végére tehetsz pontot. Ne feledd, bármit is teszel, az a te döntésed lesz! Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kedvez a hét a különböző bürokratikus ügyek elintézésére - igen, most még ehhez is lesz türelmed! Pároddal egy húron pendültök majd, használjátok ezt ki, és szervezzetek közös programokat. A héten az anyagiakat is jól kezeled majd, és sikerül félreraknod egy kisebb összeget. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jobb, ha most nem szólsz bele mások konfliktusába, hanem csak megfigyelő maradsz. Igyekezz máshol kamatoztatni a felgyülemlett energiáid! Ha szingli vagy, most igazán élvezed majd az énidőt. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A hideg idő sem szegi kedved a héten. Egy hozzátartozódtól remek híreket kaphatsz! Ha szingli vagy, most új személy léphet az életedbe. Kedvez a hét a társasági programoknak: ha halloweeni buliba mész, most igazán jót fogtok szórakozni! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Melankolikusan indul a hét, de aztán párodnak sikerül kibillentenie belőle. Munkahelyeden új ember jöhet, akivel rögtön megtaláljátok a közös hangot. Pénzügyeid kedvezően alakulnak, ez pedig meghozza a régen várt stabilitás érzését. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Érzelmekkel teli a november eleje. A halottak napja miatt most a szokásosnál is érzékenyebb vagy. Békélj meg azzal, hogy ez az időszak a megemlékezésről és nyugalomról szól. A szerelemben több vasat tarthatsz a tűzben, és most csak rajtad áll, kinek adsz több esélyt. Horoszkópos ékszer »

(Címlapkép forrása: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük