Heti horoszkóp október 23-tól október 29-ig - a Halakra rátalálhat a szerelem, a Vízöntő meglepő hírt kaphat

A héten nagyrészt békés, nyugodt napok elé néznek a csillagjegyek.

Heti horoszkóp 2023. 43. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mintha már csak egy álom lett volna a verőfényes napsütés és a meleg időjárás, úgy rúgta be az ajtót a hideg ősz. Ám a jelek szerint mindenkit felkészülve ért az októberi hűvös szél.

A csillagjegyek közül lesz, akit a szerelem talál meg, egyesek pedig meglepő híreket kaphatnak valakitől. Lássuk, mi történik október negyedik hetén!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Csak úgy szikrázol az energiától, amire már többen felfigyeltek. A munkahelyeden is jól alakulnak a dolgok, és a családoddal sincsenek problémák. Most minden adott, hogy magadra koncentrálj. Használd ki ezt a nyugodt időszakot, és utazz, relaxálj, vagy kapcsolódj ki egy kis időre. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nehéz döntéseket kellett meghoznod, amik eléggé kimeríthettek téged. De nem kell tovább gyűrnöd a szürke hétköznapokat, mert hamarosan találkozhatsz valakivel, aki visszaadja az életkedved. Csak nyitottnak kell lenned, és megkapod, amire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kapcsolatodban nem várt fordulat jöhet, ami mindent megváltoztathat kettőtök között. A pénzügyeidben kissé elakadtál, de az elmúlt időszak mindenkit megviselt, így nincs okod aggodalomra. A munkádban kiválóan teljesítesz, amit egyszer a főnökeid is honorálnak majd. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Úgy érzed, a kuckózós, hideg időjárás nincs jó hatással rád. Érdemes felráznod magad néhány izgalmas programmal. A munkahelyeden csak úgy bombáznak az új feladatokkal, de jól állod a sarat, hisz talpraesett vagy, és nem jelent gondot a segítségkérés sem, ha arról van szó. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A sok nehézség ellenére nem veszítetted el a motivációd. Végül minden jóra fordul, és még profitálhatsz is az eddigi kihívásaidból. A párod viszont elhanyagoltnak érezheti magát, szánj időt a gyöngédségre és a romantikára is. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Sikerül legyőznöd egy nehézséget, ami miatt úgy érezheted, bármire képes vagy. Használd fel ezt a pozitív energiát teremtésre, és alkoss valami igazán jót. Ha szingli vagy, ne félj kezdeményezni, mert így azokat vonzhatod be az életedbe, akiket igazán ott szeretnél látni. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szerencsésen alakulnak a pénzügyeid, és egy kisebb összeget félre is tudsz tenni. Nagyon jól jön most minden pluszjövedelem, hisz nagy terveid vannak. Ne hagyd, hogy a félelmeid gátoljanak az álmaid elérésében, és merj támaszkodni a körülötted lévő emberekre. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Összecsaptak a hullámok a fejed fölött, de lassan megnyugszik a légkör. Sok tanulságot vontál le az elmúlt pár napban, ami a jövőre nézve is jól jön majd. A szerelmeddel jól megértitek egymást, így van kihez fordulnod a nehéz napokon. Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy engedj a kísértésnek, és hagyd magad elcsábítani. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A munkahelyeden a tapasztalatod és a tudásod miatt felnéznek rád a munkatársaid. De teszel is a tekintélyért, és mindig szívesen segítesz egy elakadásban. Kedveseddel új dolgot próbálhattok ki, ami annyira megtetszhet, hogy a hobbitokká válik. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A halogatásod miatt jó lehetőségről csúszhattál le, ami megtanította, hogy jobb időben végezni a feladataiddal. Ezentúl arra koncentrálsz, hogy minél többet fejlődj. Egy régi barátoddal találkozhatsz, akivel volt néhány nézeteltérésed. Lehet, hogy épp a bocsánatodért érkezett. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy rég nem látott szerelmed bukkanhat fel, nem is akármilyen okból. Meglepő hírekkel szolgálhat, csak rajtad áll, hiszel-e neki. A karrieredben pozitív fordulatra számíthatsz. A főnököd hozzáállása is megváltozhat, jobban értékelheti a munkád. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten nálad minden a szerelem körül forog, nem véletlenül, hisz egy olyan valakivel találkozhattál, aki megbabonázott. Úgy érezheted, nagyon egy hullámhosszon vagytok. Sok időt töltöttél a családoddal, ami jó hatással volt rád. A munkahelyi teljesítményed is kiegyensúlyozott. Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük