Már megint csak eddig bírta! Szakított szerelmével a színésznő
Hayden Panettiere és barátja közt úgy tűnt, minden rendben, ám a lány váratlanul kiadta Scotty útját.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 23 éves színésznő, Hayden Panettiere és a 24 éves amerikai futballista Scotty McKight kapcsolata külső szemlélők számára harmonikusnak tűnt.

Hayden Panettiere és Scotty McKnight

Ám a napokban kiderült, hogy a pár már hetek óta nincs együtt. Az elválás békésen történt.

Váratlan fordulat

Hayden és Scotty 2011 nyarán kezdtek el randevúzni, és bár nyilvánosan ritkán jelentek meg együtt, mégis azóta tudta róluk a világ, hogy a két fiatal egy párt alkot.

A kapcsolat napvilágra kerülte előtt a lányt tévesen Scotty egyik csapattársával, Mark Sanchezzel hozták össze, de hamar kiderüt, hogy egy másik focista van a dologban.

Úgy tűnt, a szerelmesek közt minden rendben. Ezt támasztotta alá az a tény is, hogy közel másfél év együtt járás után alig egy hónapja jelentek meg először együtt a vörös szőnyegen.

Ebből senki sem következtetett volna arra, hogy napokkal később szakítás lesz a dolog vége. 

Mint ahogy a kapcsolatuk kezdetekor is voltak homályos részletek, az elválásuk sem derült ki azonnal. Most, amikor az információk kiszivárogtak, már több hét is eltelt az ominózus eset óta. Bennfentesek szerint a fiatalok békében váltak el, és megegyeztek, hogy barátok maradnak.

Mit néznek meg először a pasik?

Most, hogy újra egyedülálló, talán Haydennek is szüksége lesz arra az információra, hogy mit néznek meg először a fiúk egy lányon. Te tiszában vagy vele?

Szereti a sportolókat

Nem kell mélyre ásnunk Hayden múltjában, hogy leszűrjük, kedveli a sportolókat. Előző szerelme a nála jóval idősebb bokszoló, Vlagyimir Klicsko volt, akivel szintén közel két év együttjárás után szakított. 2009-ben kezdtek járni, és a kapcsolat 2011 májusában ért véget, arra hivatkoztak, hogy szerelmük nem bírta ki a köztük lévő távolságot.

A lány nem sokáig nyalogatta a sebeit, mert szinte rögtön a képbe került Scotty. Azon kívül, hogy a sportolók a gyengéi, valószínűleg a másfél év a kritikus pont nála egy kapcsolatban, hiszen Klicskóval és McKnight-tal is ennyi idő után ért véget a románc.

Ezt is szeretjük