A havas Moszkva igazi mesevilág: gondoltad, hogy ilyen gyönyörű is lehet?

Egy fotós megmutatta az orosz főváros legszebb arcát, ami ironikus módon a legzordabb tél kellős közepén mutatkozott meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek
Egy fotós megmutatta az orosz főváros legszebb arcát, ami ironikus módon a legzordabb tél kellős közepén mutatkozott meg.

Moszkvában a tél hideg és hosszú, így a hóesés arrafelé nem számít kuriózumnak. Van, hogy még a szokásosnál is hevesebb hóviharok nehezítetik az orosz főváros életét, és, míg sok területen fennakadásokat okoz az időjárás, a fotósok számára kedvezőek lehetnek a körülmények.

Kristina Makeeva kihasználta, hogy a sűrű hóesés és a kivilágított Moszkva összképe olyan, mint egy cukormázas téli képeslap, és megörökítette a legszebb pillanatokat a városban. A meleg szobából, nem érezve a mínuszokat és a hideg hópelyhek nyirkos záporát, jó elnézegetni a fotókat.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Ezt is szeretjük