Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait - Több mint 1,5 milliárd forint volt a tét

Ezek a hatoslottó nyerőszámai a 19. játékhéten.

A hatoslottó nyerőszámai, 19. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az előző héten nem született telitalálatos szelvény a hatoslottó-sorsoláson, így a 19. héten már 1,585 milliárd forintért lehetett játszani.

A május 12-i, televízióban közvetített sorsoláson az alábbi számokat húzták ki emelkedő számsorrendben: 5, 11, 25, 31, 38, 43. Mivel nem volt telitalálat, a jövő héten már 1,715 milliárd forint lesz a főnyeremény.

A Joker-számok a következők voltak: 5, 2, 6, 8, 9, 7.

Milliárdos lett a lottózás miatt, de nem mondta el a családjának: így tudta eltitkolni előlük

Nyert a lottón, mégis eltitkolta a családja elől a nyereményét, pedig milliárdos lett.

Elolvasom

(Kép: Getty Images Hungary.)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük