Innen tudhatod, hogy szellem lakik a házban: 4 hátborzongató, megtörtént eset
Adele testőrt fogadott, Kesha és Miley otthont váltott emiatt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Különös szagok, furcsa zajok, hirtelen lehűlő hőmérséklet - csak néhány tényező, ami arra utalhat, hogy talán szellemlakta házban élsz. De vajon tényleg a kísértetek játszanak veled, vagy csak az öreg bútorok ropogása hiteti el a képzeleteddel, hogy valami nincs rendben?

A Hathaway kísértetlak szereplőit is hasonló kérdések foglalkoztatják, ezért maratoni válaszkeresésbe fognak szombaton és vasárnap a Nickelodeonon!

Hathaway kísértetlak

Médiumok szerint gyakran előfordul, hogy a szellemek akár több száz éven keresztül képtelenek távozni egykori otthonukból, és nehezen viselik, ha azt új lakó veszi birtokába: ilyenkor kísérteni kezdenek, hogy visszahódítsák egykori lakóhelyüket.

Így járnak a Nickelodeon vígjátéksorozatában szereplő Hathaway család tagjai is, akik tudtukon kívül egy kísértetházba költöznek be. De nemzetközi sztárjainkkal is előfordult már, hogy szellemek zavarták meg nyugalmunkat.

Jelek, amikre oda kell figyelni

Soha nem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy kísértettel találkoztunk, de van néhány tünet, aminek ismétlődése vagy együttes megléte esetén már könnyen gyanút foghatunk.

Az egyik legjellemzőbb tényező a hőmérséklet hirtelen leesése. Egyesek arról számolnak be, hogy a saját leheletüket is látják ilyenkor, míg más esetben csak egy hűvösebb pont jelzi a házban tapasztalható paranormális jelenséget.

Ha fura szagokat, illatokat érzünk a ház bizonyos pontján, amiknek normál körülmények között nem kellene ott lenni, szintén elgondolkodhatunk azon, vajon mi okozhatja. Akárcsak a szokatlan illatok, az ismeretlen eredetű zajok is gyanúra adhatnak okot. Egy régi házban persze bármi adhat ki ijesztő hangokat, de a hangos szellemek leginkább a tárgyak dobálásával, bútorok tologatásával esetleg kopogással hívják fel magukra a figyelmet.

Kísértetek a sztárok otthonában

Miley Cyrus is Londonban bérelt olyan lakást, amit kísértetjárta pékségből alakítottak át. Az énekesnő elmondása szerint a húgát egyszer megégette a víz zuhanyozás közben, amikor megmagyarázhatatlan módon hirtelen forróvá vált, ő maga pedig akkor ijedt meg nagyon, amikor egy kisfiút látott a mosdó mellett ülni.

Adele sem volt sokkal nyugodtabb, amikor újonnan vásárolt hatmilliós álomotthonában fura dolgokat tapasztalt. Az énekesnő annyira megrémült, hogy többé nem volt hajlandó egyedül aludni a házban - ami egykor zárdaként működött -, ezért testőrt fogadott maga mellé. Kesha pedig el is költözött Los Angeles-i lakásából, miután úgy érezte, szellemek kísértenek ott.

Az amerikai színésznő, Daryl Hannah mai napig nem tudja: rémálom volt, vagy valóság, amit éjjelenként gyötörte. Szülei válásakor kezdett paranormális tevékenységeket tapasztalni, mire azok pszichológushoz vitték. A szakember viszont nem hitt neki, így nem tudhatja, hogy a válástól borult-e ki, vagy tényleg földöntúli élményben volt része.

Furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek a Hathaway kísértetlak lakóival is, akik szombaton és vasárnap 13.30-tól szellemeskednek a Nickelodeonon!

Ezt is szeretjük