- Hasfelmetsző Jack rokona vagyok

Meglepő elmélettel állt elő egy brit férfi

Állítja, bizonyítékot talált rá, hogy felmenője volt a kegyetlen gyilkos.

Hasfelmetsző Jack késének vélnek egy vágószerszámot, amely nemrégiben "szúrt szemet" a gyilkosságsorozat fő gyanúsítottjának hagyatékában.

A 15 centi pengehosszúságú kés Sir John Williams walesi sebészé volt, akinek betegkörébe Viktória királynő is beletartozott.

Leszármazottai is hiszik: ő volt a tettes

Bár Hasfelmetsző Jack kilétét máig homály fedi, és a 19. század végén elkövetett brutális gyilkosságokat a nyomozóknak nem sikerült felderíteniük, több lehetséges gyanúsított is a hatóságok látóterébe került.

A legtöbben úgy gondolják, hogy közülük a legnagyobb valószínűséggel egy bizonyos Sir John Williams nevű sebész követte el a rémtetteket - ebben a hitben élnek az egykori orvos ma élő rokonai is.

Williams Londonban élt a gyilkosságsorozat idején, majd hirtelen Walesbe távozott. Egy leszármazottja - szépunokaöccse -, a 49 éves Tony Williams fedezte fel a gyanús kést, és a minap könyvet jelentetett meg "halhatatlan" rokonáról.

A kés egyértelműen sebészi, és az örömlányokkal olyasvalaki végzett, aki nagyon is jártas anatómiában.

A 15 legrejtélyesebb, misztikus személy a történelemben

Nézegess képeket!

Elolvasom

Sir John Williams 1840-ben született, Hasfelmetsző Jack pedig az öt örömlányt 1888-ban gyilkolta meg. Szépunokaöccse szerint azért metszette ki két prostituáltnak is a méhét, mert a feleségének nem lehetett gyermeke, sőt, az összes gyilkosságban ez motiválta az orvost, aki végül 86 esztendősen szenderült jobblétre - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük