Hányas szám alatt laksz? Nézd meg, milyen üzenetet hordoz a számmisztika szerint

Minden számnak fontos üzenete van számodra, mellyel életedben találkozol.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint minden szám, amelyhez közöd van, fontos üzenetet hordoz. Nincs ez másként a lakcímedben szereplő számokkal sem. Sőt, nemcsak a lakhelyed üzenetét számolhatod ki ezzel a módszerrel, hanem a nyaralód vagy akár a munkahelyed képletét is.

Megfigyelheted, hol érzed magad a legjobban. Vajon összefüggésben van ez az adott számmal?

Így számolj!

Többféleképpen is kiszámolhatod a lakcímed üzenetét. Veheted önmagában a számokat, de összeadhatod őket az utcanévben szereplő képlettel is. A következő számításban csak a számok szerepelnek. Aki a 79-es számú házban, a 3. emelet 18-as szám alatt lakik, annak a képlete 7+9+3+1+8 = 28, 2+8 = 10, 1+0 = 1.

A számokat addig add össze, míg a vége egyjegyű lesz. A földszint 0-nak számít. Ezután olvasd el az elemzést!
 

1-es

Az 1-es üzenete, hogy tanulj meg egyedül, önállóan döntést hozni. Lehetőséged van arra, hogy példát mutass másoknak. Vállald a felelősséget, és, ha kell, tanulj meg vagy találj ki új módszereket. Ha 1-es a képleted végeredménye, akkor nem kizárt, hogy egyedül laksz, vagy sok időt vagy kénytelen egyedül, önmagad megismerésével tölteni. Ezt az időt szánhatod kreatív tevékenységre, alkotásra.

2-es

A 2-es szám üzenete, hogy fontos feladatod betársulni egy közösségbe. Lehet, hogy családban élsz, nem kizárt, hogy barátokkal, de mindenképp rákényszerülsz, hogy másokkal együtt tevékenykedj, és közösen keressetek megoldásokat. Lehet, hogy mások gyakran kérik a segítségedet, vagy békéltető szerepet töltesz be. A 2-es azt üzeni, bátoríts, inspirálj másokat, és segítsd terveik megvalósítását.

3-as

A 3-as a 2-eshez hasonlóan közösségi szám. Ha magányos vagy, arra buzdít, hogy intenzívebb társasági életet élj, de lehet, hogy erre rá is kényszerülsz. Fontos, hogy minden csatornát használj a kommunikációra, és megőrizd mozgékonyságod, szellemileg és fizikailag egyaránt. Azt üzeni, hogy fontos feladataid közé tartozik tanulni és tanítani, információt felvenni és továbbadni. Terjessz vidámságot és optimizmust.

4-es

A 4-es a stabilitás száma. Előfordulhat, hogy valami miatt megkötve vagy szorítva érzed magad, de ez nem véletlen. A 4-es lelassít, és arra figyelmeztet, hogy légy visszafogottabb, megfontoltabb. Mielőtt fejjel mennél a falnak, fordíts időt a gondos tervezésre, és dolgozd ki a részleteket is. Fedezd fel a hétköznapok és az apró történések szépségét, és értékeld a kisebb, már természetesnek vett tényezőket is az életedben. A 4-es alázatra és türelemre tanít.

5-ös

Az 5-ös arra tanít, hogy megőrizd az optimizmusodat és a rugalmasságodat minden körülmények között. Fontos, hogy megéld a szabadságodat, és valószínűleg erre lehetőséget is kapsz, de ne próbáld kierőszakolni, és főleg ne kényszerítsd rá az életviteledet, értékrendedet másokra, hiszen az ő szabadságukat is tiszteletben kell tartanod. Ha lelkes vagy, jó kedélyű és jóindulatú, akkor adhatod át megszerzett tapasztalataidat.

6-os

A 6-os az érzelmi kommunikáció és a gondoskodás száma. Azt üzeni, hogy mutasd ki a szeretetedet, és áramoltasd a többiek felé. Éld meg a gondoskodó énedet, akár a családoddal, akár lakótársakkal laksz, és vállalj felelősséget a tőled függőkért. Ugyanakkor a 6-os az érzéki élvezetek fontosságát is hangsúlyozza - éld meg a vágyaidat, és ne próbáld elnyomni őket. Végezhetsz művészeti tevékenységet, de lehet, hogy másoknak adsz ihletet.

7-es

A 7-es magányos szám, ám az egyedüllétben fellelhető értékekkel is megismertet. Talán visszahúzódásra, befelé fordulásra kényszerít, de az egyedül töltött idő során önelemzést végezhetsz, és magasabb összefüggések nyilvánulhatnak meg előtted. Lehetőség a böjtölésre, meditálásra. Arra figyelmeztet, hogy őrizd meg a rád bízott titkokat, de a gyógyulásról és gyógyításról is szól. Lehet, hogy támaszt nyújtasz másoknak, de legalábbis minden szituációban diplomatikusan lépsz fel.

8-as

A 8-as a karrier és a szakmai sikerek száma. Azt üzeni, hogy a pénzügyeket bátran kezeld, és segít a karrierépítésben. Arra tanít, hogy energikusan vállald fel a küzdelmet, és büszkén éld meg az elért sikereket. Őrizd meg a vitalitást, az aktivitást, a határozottságot. Fontos, hogy sportolj, és fejleszd a fizikai erőnléted. Tűzz ki bátran nagy célokat, és miközben feléjük haladsz, másoknak is juttathatsz a javaidból.

9-es

A 9-es arra bátorít, hogy minden helyzetben humánus és empatikus maradj. Légy segítőkész és őszinte, és ne feledd, hogy csak a pozitív elvárások hoznak pozitív eredményeket. Bár az illúziók veszélyesek, miközben tisztában vagy a realitással, az idealizmusodat is fontos felvállalnod. Törekedj a tökéletességre akkor is, ha ez több munkát igényel.

Vannak visszatérő számok az életedben?

Cikkünk Székelyhidi Ágnes Számmisztika II. című könyve alapján készült.

A számmisztika nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Minél jobban belemerül azonban valaki, annál több felfedeznivalót talál benne. Az új kötetben a szerző tanításainak és elemzéseinek esszenciális tudását foglalja össze. A személyiségelemzéseken túl a férfi-női, a szülő-gyermek vagy a főnök-beosztott kapcsolatok izgalmas témáját vizsgálja. A számokra jellemző, magyar szerzőktől származó tanulságos mesék és versek igazi csemegét jelentenek.

Kiadja: Bioenergetic Kiadó
Ára: 1360 forint.
A könyvet itt rendelheted meg »
Ezt is szeretjük