Mesteri halloweeni pitéket készít a szakács: 8 süti, amit nem lenne szívünk megenni

Olyan szép pitéket készít az ügyes kezű nő, hogy vétek lenne megenni őket.

sütőtök

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pár hét múlva érkezik a mindenszentek napja, ennek megelőző estéje az ősi kelta hagyomány szerint a halloween, melyet elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, de világszerte ismerik.

Magyarországon akár szeretik, akár nem az ünnepet, az biztos, hogy a legtöbb gyereket izgalommal tölti el a faragott halloweentökök és a finom nyalánkságok látványa. Jessica Clark-Bojin épp ebben tökéletesítette képességeit: a pitekészítésben.

Varázslatos piték

Szerencsére októberre mindenhol megterem az ínycsiklandó sütőtök, mely megannyi főétel mellett akár sütemények alapja is lehet.

- Együtt sütögetni kikapcsolódást és jó szórakozási lehetőséget nyújthat az egész családnak, pláne azok számára, akik nem tudják elhagyni otthonukat - mondta a nő a Bored Panda oldalán. - A pitesütés számomra kísérletezés, kreativitás és móka, jó érzéssel tölt el, hogy sokakat inspirálnak édességeim. Nem számít, hogyan néz ki a végén, mivel mindig megéri elkészíteni őket, hiszen előbb-utóbb elfogy a finomság.

Az évek folyamán tökélyre fejlesztette díszítési technikáit, és halloween közeledtével olyan süteményeit mutatta meg, amik felérnek egy-egy műalkotással.

(Slideshow és ajánóképek forrása: thepieous / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük