Mesteri halloweeni pitéket készít a szakács: 8 süti, amit nem lenne szívünk megenni
Olyan szép pitéket készít az ügyes kezű nő, hogy vétek lenne megenni őket.

sütőtök
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pár hét múlva érkezik a mindenszentek napja, ennek megelőző estéje az ősi kelta hagyomány szerint a halloween, melyet elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, de világszerte ismerik.

Magyarországon akár szeretik, akár nem az ünnepet, az biztos, hogy a legtöbb gyereket izgalommal tölti el a faragott halloweentökök és a finom nyalánkságok látványa. Jessica Clark-Bojin épp ebben tökéletesítette képességeit: a pitekészítésben.

Varázslatos piték

Szerencsére októberre mindenhol megterem az ínycsiklandó sütőtök, mely megannyi főétel mellett akár sütemények alapja is lehet.

- Együtt sütögetni kikapcsolódást és jó szórakozási lehetőséget nyújthat az egész családnak, pláne azok számára, akik nem tudják elhagyni otthonukat - mondta a nő a Bored Panda oldalán. - A pitesütés számomra kísérletezés, kreativitás és móka, jó érzéssel tölt el, hogy sokakat inspirálnak édességeim. Nem számít, hogyan néz ki a végén, mivel mindig megéri elkészíteni őket, hiszen előbb-utóbb elfogy a finomság.

Az évek folyamán tökélyre fejlesztette díszítési technikáit, és halloween közeledtével olyan süteményeit mutatta meg, amik felérnek egy-egy műalkotással.

(Slideshow és ajánóképek forrása: thepieous / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük