Mesteri halloweeni pitéket készít a szakács: 8 süti, amit nem lenne szívünk megenni
Olyan szép pitéket készít az ügyes kezű nő, hogy vétek lenne megenni őket.

sütőtök
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pár hét múlva érkezik a mindenszentek napja, ennek megelőző estéje az ősi kelta hagyomány szerint a halloween, melyet elsősorban az angolszász országokban tartanak meg, de világszerte ismerik.

Magyarországon akár szeretik, akár nem az ünnepet, az biztos, hogy a legtöbb gyereket izgalommal tölti el a faragott halloweentökök és a finom nyalánkságok látványa. Jessica Clark-Bojin épp ebben tökéletesítette képességeit: a pitekészítésben.

Varázslatos piték

Szerencsére októberre mindenhol megterem az ínycsiklandó sütőtök, mely megannyi főétel mellett akár sütemények alapja is lehet.

- Együtt sütögetni kikapcsolódást és jó szórakozási lehetőséget nyújthat az egész családnak, pláne azok számára, akik nem tudják elhagyni otthonukat - mondta a nő a Bored Panda oldalán. - A pitesütés számomra kísérletezés, kreativitás és móka, jó érzéssel tölt el, hogy sokakat inspirálnak édességeim. Nem számít, hogyan néz ki a végén, mivel mindig megéri elkészíteni őket, hiszen előbb-utóbb elfogy a finomság.

Az évek folyamán tökélyre fejlesztette díszítési technikáit, és halloween közeledtével olyan süteményeit mutatta meg, amik felérnek egy-egy műalkotással.

(Slideshow és ajánóképek forrása: thepieous / Instagram, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük