A Tejút fényében tört ki a vulkán: a legjobb pillanatban kattintott a fotós

Lélegzetelállító erők keresztezik egymást a képeken.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közép-Amerikában a kőzetlemezek találkozása a mai napig jelentős vulkáni aktivitást okoz, ami gyakran tetten is érhető. Egy látványos kitörés akár hetekig is eltarthat, ami időnként fotósok tömegeit vonzza.

Az Albert Dros néven ismertté vált holland tájképfotós sem maradhatott le a közelmúltban kitörő Fuego vulkán kitöréséről. A természet elsöprő erejű játékához különleges témát választott: a Tejút alatt kapta lencsevégre a félelmetes szépséget. 

Nem bízta a véletlenre

A rendkívüli akcióhoz nem volt elég jókor jó helyen lenni: az utat alaposan meg kellett terveznie, a fotózás helyszínétől kezdve az égitestek aktuális állásáig mindent figyelembe véve, és még így is bőven maradt bizonytalan tényező, mint az időjárás vagy épp a robbanások pillanatai. A munkának azonban lélegzetelállító eredménye született, ebből láthatsz egy kis összeállítást az alábbiakban.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük