10 kép, amit látnod kell, ha már rosszul vagy a nyaralós fotóktól: ez valami egész más
Ezek más jellegű fotók, mint amilyeneket utazásokról általában látunk.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neked is eleged van már a fehér homokos, pálmafás és koktélos nyaralási képekből, amelyeket tucatszámra posztolnak az emberek a közösségi oldalaikon? Torkig vagy már az unalomig ismert és megmutatott turisztikai desztinációk irreális fotóiból?

Ideje volt már egy újragondolásnak, mert nem mindenki ezekre a sztereotip helyszínekre és jelenetekre kíváncsi. Bebizonyosodott, hogy a más perspektívából való szemléltetés sokkal jobban megragadja az embereket, mint a megszokott szcénák.

Innen nézve sokkal érdekesebb az utazás is

Valószínűleg ez járt Daniel Rueda és Anna Devis fejében is, akik mindketten építészek, és nagyon kreatív duót alkotnak. A Spanyolországból, Valenciából származó pár utazgat a világ körül, játszadozik a perspektívával és a kamerával, és mivel kedvencük a geometria, ebben a szellemben készítik zseniálisan újszerű fényképeiket. Daniel szerint nem szükséges és nem is elég, hogy egy fénykép mindenáron gyönyörű legyen. Jó, ha a fotókban van humor és eredetiség, és teljesen más perspektívából mutatják meg a világot, mint az eddig megszokott látásmód.

Sok képen van apró jel vagy utalás, hogy merrefelé is készülhettek a fotók, de helyszín nélkül és pusztán önmagukban nézve is különleges látványt nyújtanak. 

Ezt is szeretjük