Gagyi rajzokat készít a lány, imádják az emberek - Felismered, mit ábrázolnak?

Úgy rajzol a lány, mint egy óvodás, de a twitterezők imádják.

Gagyi rajzok filmekről
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Napjainkban a művészetnek nem feltétlenül kell rendkívülinek lennie, még csak különösebb tehetség sem kell hozzá minden esetben. A hangsúly talán inkább a kreativitáson van. Azon persze lehet vitatkozni, hogy ez vajon jó vagy rossz így.

Egy Twitter-felhasználó története és rajzai bizonyítják, hogy pusztán egy jó ötlettel egészen sok ember érdeklődését fel lehet kelteni, számtalan kedvelés és megosztás jár érte.

Gagyi rajzok filmekről

A lány egy Twitter-bejegyzésben arra kérte az embereket, hogy osszanak meg fotókat különböző filmjelenetekről, ő pedig lerajzolja őket. A felhasználókat nagyon érdekelte a játék, olyan filmeket javasoltak többek között, mint a Donnie Darko, a Joker vagy épp a Melankólia. A lány által készített gyönyörűen szörnyű alkotásokat szavazni lehet, így egyre többen osztották meg. Mutatunk közülük néhányat.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük