Döbbenetes égi jelenségről készült videó Moszkvában: a szakértők sem tudják, hogy mi lehet

Hihetetlen jelenséget filmeztek a város felett.

GettyImages-108312738
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagyon különös égi jelenségnek voltak tanúi Moszkva lakói a hét elején. A város felett egy fekete füstgyűrű tűnt fel, amelyről többen is felvételeket készítettek, írja a Newsweek.

A gyűrűről készült videók futótűzként terjednek az interneten, de meggyőző választ senki nem tud adni az eredetükre. Egyébként az elmúlt években már más helyeken is felbukkantak a moszkvaihoz hasonló, rejtélyes gyűrűk. 

Füstgyűrű Moszkva felett

Több videó is készült egy Moszkva felett lebegő, fekete körről, amelynek senki nem ismeri az eredetét. Az ukrán belügyminiszter egyik tanácsadója, Anton Gerascsenko a hét elején posztolt egy videót a jelenségről Twitteren, amelyet azóta több mint két és fél millióan láttak. A felvételen látható, sötét füstgyűrű a videó végére szinte teljesen elhalványodik. 

Nem Gerascsenko volt az egyetlen, aki felvételt tett közzé a közösségi médiában a rejtélyes jelenségről. 

A videók megosztják a Twitter-felhasználókat. Egyesek szerint a felvételek idegen létformákra utalnak, míg mások hamisítványt kiáltanak. 

Nem ez volt egyébként az első füstgyűrűészlelés. Korábban már készültek videók hasonló jelenségekről Angliában, Pakisztánban, sőt Magyarországon is. Ezekre az észlelésekre sem sikerült kielégítő választ adnia a szakértőknek. 

Éveken át fotózta a csillagos eget: lélegzetelállító képeket készített a férfi

Gyönyörű képeket készített a csillagos égről a férfi, egészen misztikus helyszíneket talált a fotózásra.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük