Fürdők Éjszakája 5 budapesti gyógyfürdőben: ez vár november 19-én
Este 22 órától hajnal 3-ig bulizhatsz és lubickolhatsz a főváros legszebb gyógyfürdőiben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2011. novemberében immár negyedik alkalommal kerül sor a Fürdők Éjszakája című program megrendezésére. A Múzeumok Éjszakájának mintájára főváros-szerte hajnalig nyitva állnak majd a gyógyfürdők november 19-én. A jegy megvásárlásával a rendezvény ideje alatt mind az öt helyszín szabadon látogatható, a férőhelyek függvényében.

IV. Fürdők Éjszakája

A Fürdők Éjszakája kuriózumnak számít az éjszakai rendezvények terén, hiszen a helyszínéül több száz éves hagyományokkal bíró gyógyfürdők szolgálnak.

Az idei rendezvény alatt a főváros öt gyógyfürdője, a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Király és a Lukács 22 órától másnap hajnali 3-ig látogatható, a változatos programokkal pedig az adott gyógyfürdőhöz illeszkedően széles rétegek elérésére törekszenek a szervezők.

Helyszínek

  • Széchenyi - Burn Studios stage
  • Gellért - Radio BRO stage
  • Rudas - 4BRO stage
  • Király - Vízraktér stage
  • Lukács - Fuzine stage

Az elővételben 2.490 Ft, a helyszínen 2.990 Ft-os jegyárért cserébe a résztvevők neves DJ-k szettjére bulizhatnak, mint Palotai, Superman, Infragandhi, Naga&Beta, Jami, Hawlik G, Add 2 Basket, Crimson, vagy Waxman, emellett számos élő performanszt és egyéb produkciót élvezhetnek a fürdők gyönyörű műemléki környezetében.

IV. Fürdők Éjszakája
Helyszínek: Széchenyi, Gellért, Rudas, Király és Lukács Fürdő
Időpont: 2011. november 19. 22:00-03:00
Jegyárak: elővételben 2.490 forint, helyszínen: 2.990 forint. Jegyelővétel: 2011. november 2-től a rendezvényben részt vevő öt gyógyfürdő jegypénztárainál, illetve a 4BRO Bisztróban.

Kép: www.facebook.com

Ezt is szeretjük