Tízezres mészárlásba kezdett egy nő
Naplót vezet szörnyű tetteiről
Heti abszurdhírek-rovatunkban a nő, aki 15 ezer csigát mészárolt le, és egy kutatás Batmanről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Abszurdhírek-rovatunk abszolút főszereplője a héten a nő, aki naplót vezet arról, mennyi csigát mészárol le, de versenyben vannak még azok a diákok is, akik megállapították, hogy Batman összetörné magát, ha valóban szálldosna. Harmadikként egy olyan esetet mutatunk be, amikor is egy nő megelégelte a szagot, és agyonverte imádott férjét, amiért büdös volt. A cikk végén szavazz, hogy szerinted melyik volt a hét legabszurdabb híre, voksolás indul!

Life is hard

Büdös volt a férje, megölte a vasalóval

Mosdatlanság miatt ölte meg férjét egy 26 éves nő Oroszországban, Sztavropol városában. A 35 éves férfi hónapokon át nem volt hajlandó se fürödni, se zuhanyozni, de még mosakodni sem. Felesége hiába kérlelte, és amikor már jó ideje képtelen volt elviselni férje bűzét, leütötte a vasalóval, majd pedig megfojtotta annak zsinórjával. A holttestet egy kenyérvágó késsel szétfűrészelte, és a közeli erdőben elrejtette. A tetemdarabokat megtalálták, a rendőrség letartóztatta nőt, aki vallomásában gyilkosságát férje elviselhetetlen szagával indokolta - adta a RIA Novosti hírügynökség.

Tömeges mészárlásba kezdett egy nő, naplót is vezet róla

A meztelencsigák réme egy 68 éves svéd nő: az idén már 14 518 példánnyal végzett. Hilkkas Risberg Gavléban él, és imád kertészkedni. A meztelencsigák meg imádnak kertjében legelészni. Mivel mindent elpusztítanak, az amúgy békés természetű, ősz hajú asszony idővel gyilkos háborút indított ellenük, és harci sikereiről - a csigák veszteségeiről - pontos naplót vezet. 
    

A kerttulajdonos először nem ölte meg a tíz centi hosszúra is megnövő csigákat, csupán foglyul ejtette és deportálta őket kertjéből, ám mivel ez nem használt, és a hason csúszva-kúszva támadó megszállók rendre újabb inváziókat indítottak, az asszonyt példátlan gyilkosságsorozatba kényszerítették. Módszerei a hagyományos sózástól a lefejezésen át fejlődtek a szerinte legemberségesebb és leggyorsabb halált eredményező döfőbotig. A gavlei csigaölő amazon dárdájának egy méter hosszú a nyele, és villás vége végez a levéldézsmáló ellenséggel. Az asszony nemcsak saját kertjében, hanem megelőző csapásként tágabb háza táján is portyázik: hadicselekményeinek hatósugara fél kilométer. 
Elmondása szerint a legjobb napja egy esős kedd volt, amelyen kétszer is hadba vonult. A reggeli harcok során 425 meztelencsigával végzett, esti támadásával 388 ellenséges erőt semmisített meg, miközben megfelelő légvédelemről is gondoskodott: 
- Egyik kezemben esernyő volt, a másikban a fegyverem - idézte a csigairtót az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.
 Akadnak, akik kegyetlennek tartják háborúját a csigák ellen, de a vádaskodást vállrándítva fogadja.
 - Fogadok, hogy ezek az emberek is ölnek szúnyogot meg legyet. Tiszteletben tartom véleményüket, de ezek a csigák nem svédek, nincs természetes ellenségük az itteni állatvilágban. Ezért az embernek kell annak lennie - vallja az amazon.
    

A szóban forgó meztelencsigák spanyol eredetűek, Svédországban gyilkos csigáknak is nevezik őket. Csak három éve bukkantak fel skandináv földön, és jóval szaporábbak az őshonos fajtáknál.

Kutatás Batmanről, szenzációs eredménnyel

Repülni ugyan tudna Batman, de földetéréskor nagyon összetörné magát - erre jutottak brit fizikushallgatók a képzeletbeli szuperhős közlekedésének megvalósíthatósági tanulmányozása alapján.

A Leicesteri Egyetem diákjai arra voltak kíváncsiak, hogy 4,5 méter szárnyfesztávolságú, denevérszárnyú köpenyében Batman tudna-e repülni. Számításaik szerint, ha a Denevérember egy 150 méter magas, 30 emeletes toronyház tetejéről startolna, akkor elrepülhetne 350 méterre. A sebessége azonban felgyorsulna 110 kilométer/órára, és landoláskor sem lenne lassúbb 80-nál. Ilyen sebességnél viszont nagy valószínűséggel halálra zúzódna, de legalábbis úgymond megtört emberként élne tovább - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.


Ezt is szeretjük