Őszintén vallott Fluor: ez a baja a lányokkal

A fiatal rapper a TV2 Mokka című műsorában beszélt Joshi Bharatnak arról, hogy hogyan nehezíti meg a hírnév a párkeresést.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fluor Tominak közel két éve nem volt értékelhető, komolyabb kapcsolata, és bár hiányzik neki a szerelem, azért annyira nem töri magát, hogy megtalálja az igazit.

A Partyállat előadója a TV2 Mokka című műsorában egyebek közt arról beszélt Joshi Bharatnak, hogy a népszerűség a párkeresést is megnehezíti.

Fluornak hiányzik a szerelem

Tomi elmondta, hogy a népszerűségnek ára van, sokan irigyek rá, és emiatt rengeteg támadás éri, de ezeket igyekszik jól kezelni.

Egy ideig próbált pozitívan reagálni a különféle kritikákra, ám ennek nem sok eredménye volt.

- Aki nem nyitott a szeretetre, ahhoz én hiába közeledem szeretettel, lepattan róla - bölcselkedett a 25 éves rapper, akiről a műsor alatt az is kiderült, hogy az egyik füle nagyobb, mint a másik, ám nem ez akadályozza a párkeresésben.

- Ismertként azért nehezebb csajozni, mert a lányoknak eleve van egyfajta elképzelésük arról, hogy milyen vagyok, aminek vagy van köze a valósághoz, vagy nincs.

- Az is előfordul, hogy egy lány azt bizonygatja, őt nem érdekli, hogy ismert vagyok, vagy hogy zenélek, de közben meg egyszerűen képtelen túllépni ezen a kérdésen - mesélt a nehézségekről Fluor.

Bár vágyik a szerelemre, hiszen egy társ mellett a hírnévvel járó nehézségeket is könnyebb elviselni, azért nem kell aggódni a lelki épségéért, van, aki támogatja.

- Nagyon jó a viszonyom a szüleimmel, gyakran beszélünk telefonon, bár most már sokkal ritkábban tudom meglátogatni őket, mint korábban, de olyankor mindig viszek magammal egy kis ajándékot.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Tomi szívében a család és a barátok mellett szinte csak a munkának jut hely, bár néha rátör a vágy a szerelem iránt, ilyenkor pedig rendszerint a menedzserét hívja.

- Néha, ha nagyon kivagyok, felhívom Orsit, a menedzseremet, és sírok neki egy órát a telefonba, hogy miért nincs nekem senkim, de aztán összeszedem magam - tréfálkozott a mindig jókedvű Fluor.

Képek forrása: www.facebook.com/fluortomi

Ezt is szeretjük