Alkoholgondokkal küzd a magyar sztár: van alapja a pletykáknak?

Fluor Tomiról felröppent a hír, hogy alkoholproblémákkal küzd. De vajon van alapja a pletykáknak?

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt napokban az a hír terjengett Fluor Tomiról, hogy komoly alkoholgondokkal küzd. 

Az előadó sajátos, vicces módon reagált a pletykákra hivatalos Facebook-oldalán.

Fluor és az ital

Sosem volt titok, hogy mint sok fiatal, Fluor is szeret meginni néhány sört vagy más italt egy-egy buli alkalmával. A napokban azonban felröppent a hír, hogy ennél már többről van szó, és az előadó az alkoholfüggőség határán van - vagy már át is lépte azt. A cikkek szerint már a barátai is érzékelik a dolog súlyát, és Tomi szerintük is túlzásba viszi az ivást, amivel nem csak magát veszélyezteti, de a fiatal rajongóknak is rossz példát mutat.

A téma kapcsán előkerült Fluor egyik régi, perindító videója, amelyen ittas állapotban és trágár stílusban ócsárolja Kiszel Tündét - sokan ebből is azt szűrték le, hogy a sztárnak már korábban is alkoholproblémái voltak, amiket később leküzdött, de most újra jelentkeztek nála. 

Az már csak a hab volt a tortán, hogy a Facebookra is felkerültek olyan képek, ahol az énekes sör és bor társaságában volt látható. Még az is szóba került, hogy talán az életéről szóló film bukása miatt fojtotta italba a bánatát. Fluor Tomi nem állta meg szó nélkül a pletykákat.

Mit mond Tomi?

A magyar előadó a Facebookon adott hangot a véleményének az alkoholgondjaival kapcsolatos hírekről, viccesen oldva meg a helyzetet.

Lezüllött tinisztárok

Nézegess képeket!

Elolvasom

"Olvastam a hírt, miszerint alkoholista lettem és senki nem állít meg. Tudom, hogy miért van ez, és hogy miért lettem ellenség néhány ember szemében, de ezt most hagyjuk is! Nem hinném, hogy többet innék, mint bármelyik 25 éves, de igen, el szoktam menni bulizni (őrület). Meg edzeni is heti négyszer, ami elég fontos most az életemben, futni is egyre többet futok.

Leírhatnám az egész napirendem, hogy mennyit melózok, és mennyire fontos nekem ez, meg hogy mennyire hajtom, de nem hiszem, hogy magyarázkodnom kéne. A barátaim köszönik szépen, nem aggódnak értem, nagyon jól szoktuk érezni magunkat együtt. A rosszindulatot meg majd a karma elintézi."

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az eset óta Fluor három olyan képet is posztolt, amelyen tejet iszik, az egyikhez pedig a következő megjegyzést fűzte egy rakás mosolygós hangulatjel társaságában: "Köszönöm a bulvármédiának, hogy még időben közbelépett és megállított a lejtőn! Megváltoztam. Mától csak a tej! Egészségetekre!"

Képek: https://www.facebook.com/fluortomi

Ezt is szeretjük