3 szuperszexi dolog a filmekben, ami a valóságban nevetséges: próbáltad már?

Ha a filmekből tanulsz flörtölni, könnyen bakot lőhetsz.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A filmek szerelmi jeleneteiben rengeteg klisé van, ami nézőként talán megdobogtatja a szívedet, de ha az életben próbálkozol vele, bevilágított díszlet és háttérzene nélkül, nem valószínű, hogy érezhető lesz a varázsa.

Összegyűjtöttünk három tipikus, romantikusnak és szexinek tűnő filmes fogást, ami a szürke valóságban inkább nevetséges lenne.

Ajakharapás

Nincs is közhelyesebb filmes flörtölési technika, mint amikor a szereplő mélyen a másik szemébe néz, és lassan, jól láthatóan beleharap a saját ajkába, esetleg meg is nyalja azt.

Ez az életben inkább úgy néz ki, mintha a tízórai maradékát próbálnád eltüntetni, vagy a hidegtől kicserepesedett bőr húzódását enyhíteni - vagyis a legkevésbé sem lesz szexi.

Persze begyakorolhatod tükör előtt a mozdulatot, hogy ne legyen esetlen, de így viszont mesterkélt és erőltetett lesz, ami szintén nem túl vonzó, sőt, kívülről szemlélve még vicces is.

Inkább legyenek spontán jelzéseid az ilyen ajakba harapós, szempilla-rebegtetős akciók helyett.

Falnak ütközős csók

Biztosan ismerős a jelenet, amikor már azt hiszed, a szereplők sosem fognak összejönni, mert húzzák-vonják a jelenetet, amikor aztán a tetőponton végül elvesztik a kontrollt, és tiszta erőből a falhoz, ajtóhoz, iskolai szekrényhez és egyéb hasonló felülethez lökik egymást, majd hevesen csókolózni kezdenek.

Ez a vásznon lehet, hogy jól néz ki, de a valóságban legyen bármilyen szenvedélyes a pillanat, könnyen kizökkent, ha beütöd a fejed, vagy hatalmasat csattan a szekrényajtó - ez pedig könnyen megeshet.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Étel lenyalogatása egymásról

Az évődő pár a padlón ül, és egy montázson keresztül figyelheted meg, ahogyan kajacsatáznak, majd lecsókolják a széttrancsírozott ételt egymás különböző testrészeiről, arcáról, szájáról - ehhez az életben nem valószínű, hogy túl sok mindenkinek gusztusa lenne, és ez így van jól.

Ezt is szeretjük