3 szuperszexi dolog a filmekben, ami a valóságban nevetséges: próbáltad már?

Ha a filmekből tanulsz flörtölni, könnyen bakot lőhetsz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A filmek szerelmi jeleneteiben rengeteg klisé van, ami nézőként talán megdobogtatja a szívedet, de ha az életben próbálkozol vele, bevilágított díszlet és háttérzene nélkül, nem valószínű, hogy érezhető lesz a varázsa.

Összegyűjtöttünk három tipikus, romantikusnak és szexinek tűnő filmes fogást, ami a szürke valóságban inkább nevetséges lenne.

Ajakharapás

Nincs is közhelyesebb filmes flörtölési technika, mint amikor a szereplő mélyen a másik szemébe néz, és lassan, jól láthatóan beleharap a saját ajkába, esetleg meg is nyalja azt.

Ez az életben inkább úgy néz ki, mintha a tízórai maradékát próbálnád eltüntetni, vagy a hidegtől kicserepesedett bőr húzódását enyhíteni - vagyis a legkevésbé sem lesz szexi.

Persze begyakorolhatod tükör előtt a mozdulatot, hogy ne legyen esetlen, de így viszont mesterkélt és erőltetett lesz, ami szintén nem túl vonzó, sőt, kívülről szemlélve még vicces is.

Inkább legyenek spontán jelzéseid az ilyen ajakba harapós, szempilla-rebegtetős akciók helyett.

Falnak ütközős csók

Biztosan ismerős a jelenet, amikor már azt hiszed, a szereplők sosem fognak összejönni, mert húzzák-vonják a jelenetet, amikor aztán a tetőponton végül elvesztik a kontrollt, és tiszta erőből a falhoz, ajtóhoz, iskolai szekrényhez és egyéb hasonló felülethez lökik egymást, majd hevesen csókolózni kezdenek.

Ez a vásznon lehet, hogy jól néz ki, de a valóságban legyen bármilyen szenvedélyes a pillanat, könnyen kizökkent, ha beütöd a fejed, vagy hatalmasat csattan a szekrényajtó - ez pedig könnyen megeshet.

Étel lenyalogatása egymásról

Az évődő pár a padlón ül, és egy montázson keresztül figyelheted meg, ahogyan kajacsatáznak, majd lecsókolják a széttrancsírozott ételt egymás különböző testrészeiről, arcáról, szájáról - ehhez az életben nem valószínű, hogy túl sok mindenkinek gusztusa lenne, és ez így van jól.

Ezt is szeretjük